הנזיד האיטלקי של בוני יכול להיות בדיוק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 925 קלוריות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בשר טחון, מלאי בקר, זרעי שומר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו קפטן אן בוני, בוני בלו-בארב פאי, ו בוני הנסיך צ'רלי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
יוצקים את החלב על הלחם ומשרים כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
לחם
חלב
2
מניחים את הבשר בקערת ערבוב ומוסיפים את הגבינה, EVOO, שומר, פלפל אדום מרוסק, שום, ביצה, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
מלח ופלפל
פטרוזיליה
גבינה
שומר
שום
שמן זית כתית מעולה
בשר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
3
לסחוט את החלב העודף מן הלחם ולהתפורר לתוך פירורים כפי שאתה מוסיף אותו לבשר.
מרכיבים שתצטרך
לחם
בשר
חלב
4
שלב את תערובת כדורי הבשר ולהתגלגל לכדורים 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשר
גלול
5
מניחים את כדורי הבשר על גיליון אפייה nonstick מרוסס עם תרסיס שמן זית צלי עד השחמה אבל לא מבושל לחלוטין, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן זית
כדורי בשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
1
בינתיים, לחמם את EVOO בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
מוסיפים את השום, הבצלים והמפרץ, ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שקוף, ערבוב מדי פעם, 10 עד 15 דקות. לאחר מכן מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רסק עגבניות
שום
בצל
3
מוסיפים את מלאי הבשר והעגבניות, ואז מפרקים את העגבניות עם מחית תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשר
עגבנייה
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
4
מוסיפים את בזיליקום, תפוחי אדמה וקציצות ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בחזרה בינוני, לכסות חלקית לבשל 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשר
תפוח אדמה
באזיל!
5
מוסיפים את השעועית הירוקה ומבשלים 7 עד 8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
6
מגישים, או מתקררים לחלוטין ומאחסנים לארוחת הכנה מראש. מחממים מעל להבה בינונית-נמוכה, מכוסה חלקית, מערבבים מדי פעם (או מחממים בתנור 325 מעלות F) עד שהרוטב מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
כדי לשרת, קערות רדודות העליון של תבשיל עם גבינה וטפטוף נוסף של EVOO.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.