קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות52
מגזין

הנזיד האיטלקי של בוני

הנזיד האיטלקי של בוני
הנזיד האיטלקי של בוני יכול להיות בדיוק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 925 קלוריות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בשר טחון, מלאי בקר, זרעי שומר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו קפטן אן בוני, בוני בלו-בארב פאי, ו בוני הנסיך צ'רלי (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
יוצקים את החלב על הלחם ומשרים כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
חלבחלב
2
מניחים את הבשר בקערת ערבוב ומוסיפים את הגבינה, EVOO, שומר, פלפל אדום מרוסק, שום, ביצה, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינהגבינה
שומרשומר
שוםשום
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
בשרבשר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
לסחוט את החלב העודף מן הלחם ולהתפורר לתוך פירורים כפי שאתה מוסיף אותו לבשר.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
בשרבשר
חלבחלב
4
שלב את תערובת כדורי הבשר ולהתגלגל לכדורים 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשרכדורי בשר
גלולגלול
5
מניחים את כדורי הבשר על גיליון אפייה nonstick מרוסס עם תרסיס שמן זית צלי עד השחמה אבל לא מבושל לחלוטין, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן זיתתרסיס שמן זית
כדורי בשרכדורי בשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1
בינתיים, לחמם את EVOO בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
מוסיפים את השום, הבצלים והמפרץ, ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שקוף, ערבוב מדי פעם, 10 עד 15 דקות. לאחר מכן מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רסק עגבניותרסק עגבניות
שוםשום
בצלבצל
3
מוסיפים את מלאי הבשר והעגבניות, ואז מפרקים את העגבניות עם מחית תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
עגבנייהעגבנייה
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
4
מוסיפים את בזיליקום, תפוחי אדמה וקציצות ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בחזרה בינוני, לכסות חלקית לבשל 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשרכדורי בשר
תפוח אדמהתפוח אדמה
באזיל!באזיל!
5
מוסיפים את השעועית הירוקה ומבשלים 7 עד 8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
6
מגישים, או מתקררים לחלוטין ומאחסנים לארוחת הכנה מראש. מחממים מעל להבה בינונית-נמוכה, מכוסה חלקית, מערבבים מדי פעם (או מחממים בתנור 325 מעלות F) עד שהרוטב מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
כדי לשרת, קערות רדודות העליון של תבשיל עם גבינה וטפטוף נוסף של EVOO.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

מרכיבים

1קומץעלי בזיליקום טריים, קרועיםעלי בזיליקום טריים, קרועים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלאי בשרמלאי בשר1גדול2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2(חוֹרֶף)EVOO, בתוספת יותר להגשהEVOO, בתוספת יותר להגשה3(חוֹרֶף)אודות EVOOאודות EVOO11 קילו קישואים,זרעי שומרזרעי שומר1קומץפטרוזיליה טרייה ונדיבה, קצוצה דקפטרוזיליה טרייה ונדיבה, קצוצה דק2ציפורןשום, מגורד או קצוץ דקשום, מגורד או קצוץ דק4ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית ירוקה, גזוז וחותכת לשלישים בזוויתשעועית ירוקה, גזוז וחותכת לשלישים בזווית680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד2קילוגרםעגבניות איטלקיותעגבניות איטלקיות21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, chopped1 עלה דפנה טריבצל, chopped1 עלה דפנה טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעל גבינת פקורינו מגוררת או פרמזן-רג'יאנועל גבינת פקורינו מגוררת או פרמזן-רג'יאנו6ריבס, קצוץ טרי או קפואפרמזן מגורר-רג'יאנו או גבינת פקורינו להגשהפרמזן מגורר-רג'יאנו או גבינת פקורינו להגשה11 קילו קישואים,פתיתי פלפל אדום כתושפתיתי פלפל אדום כתוש907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כדי בינוני לבן או אדום עור תפוחי אדמה, קוביותכדי בינוני לבן או אדום עור תפוחי אדמה, קוביות6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי3(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה2פרוסותפרוסות 1-inch לחם לבן באיכות טובה, קרום גזוזפרוסות 1-inch לחם לבן באיכות טובה, קרום גזוז6ריבס, קצוץ טרי או קפואחלב מלא, מספיק רק כדי לכסות לחםחלב מלא, מספיק רק כדי לכסות לחם

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.