תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ניוקי של הדודה איזי עם שני רטבים. מנה אחת מכילה 328 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית לתקציב. גשו לסופר וקנו חמאה, תפוחי אדמה חלודים, בצלצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו איפה וולדורף? סלט עם רוטב האפי של חבר שלי איזי, כבש ראגו עם ניוקי תפוחי אדמה: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, ו ניוקי אלה רומנה (רומאית סולת ניוקי) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מרתיחים את כל תפוחי האדמה עד שהם רכים (כ 45 דקות). בעוד עדיין חם, לקלף ולעבור דרך טחנת ירקות על לוח פסטה נקי.
מרכיבים שתצטרך
ירק
תפוח אדמה
פסטה
2
להביא 6 ליטרים של מים להרתיח בסיר ספגטי גדול. הכינו אמבט קרח עם 6 כוסות קרח ו-6 כוסות מים ליד סיר הספגטי.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
מים
קרח
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
הפוך באר במרכז תפוחי אדמה ומפזרים בכל רחבי בקמח, באמצעות כל הקמח.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
קמח לכל מטרה
4
מניחים ביצה ומלח במרכז הבאר באמצעות מזלג, מערבבים לתוך קמח ותפוחי אדמה, בדיוק כמו ביצוע פסטה רגילה. ברגע ביצה מעורבבת, להביא בצק יחד, ללוש בעדינות עד כדור נוצר. ללוש בעדינות עוד 4 דקות עד הכדור יבש למגע.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
בצק
קמח לכל מטרה
פסטה
מלח
ביצה
5
לגלגל כדור בייסבול בגודל של בצק לתוך פינים בקוטר 3/4 אינץ 'לחתוך פינים לחתיכות ארוכות 1 אינץ'. פליק חתיכות את מזלג או בצד קעור של פומפיה גבינה עד dowel הוא סיים. זרוק חתיכות אלה לתוך מים רותחים ומבשלים עד שהם צפים (על 1 דקה). בינתיים, להמשיך עם הבצק שנותר, יצירת פינים, חיתוך לחתיכות 1 אינץ ' ו flicking את המזלג. כמו ניוקי לצוף לחלק העליון של מים רותחים, להסיר אותם לאמבט הקרח. המשך עד שכולם התקררו. אפשר לניוקי לשבת כמה דקות באמבט הקרח לפני שמנקזים אותם מהקרח והמים. לזרוק את ניוקי מקורר עם 1/2 כוס שמן קנולה ולאחסן מכוסה במקרר עד 48 שעות עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
ניוקי
גבינה
בצק
מים
גלול
קרח
ציוד שתשתמש בו
פומפיה
6
במחבת סאוט, חום 1 כף חמאה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא קצף.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים את השאלוט הקצוץ ומבשלים עד שאלוט הם רכים ושקופים.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
8
מוסיף את הפטרייה ולתת לשבת, מבלי לערבב עד שהם נותנים את המיצים שלהם. לזרוק את הפטריות ואת העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטריות
9
מוסיפים את הקורנית קצוצה, וממשיכים לבשל עד שהפטריות רכות וזהובות חום, כ -7 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
טימין
10
מוסיפים את החמאה הנותרת וכוס 1/4 של מי הבישול (אם מגישים עם פסטה או ניוקי).
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
חמאה
פסטה
מים
11
לטאטא יחד כמו החמאה נמסה כדי ליצור רוטב emulsified.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
12
מוסיפים את הניוקי המבושל למחבת לאחר הרוטב הוא emulsified וחם. לזרוק במהירות לשלב וחום אם כי, על 1 דקה, ולאחר מכן לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
13
בעוד הפסטה שלך מבשלת, להמס את החמאה בסיר 12 עד 14 אינץ ' עד שהוא קצף ושוקע.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
פסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
14
מוסיפים 2 עד 4 כפות של מים בישול פסטה לטאטא כדי emulsify הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
רוטב
מים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
15
מוסיפים את עלי המרווה וזורקים למשך 1 דקות כדי להחדיר את החמאה בטעם המרווה.
מרכיבים שתצטרך
מרווה
חמאה
16
מסננים את הפסטה ומוסיפים את המחבת. לזרוק על חום גבוה כדי לצפות את הפסטה עם הרוטב ומגישים מיד.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Castellani קיאנטי Annata. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.