קושימומחה
מוכן ב15 שעות
מנות8
ציון בריאות76
מגזין

הסרדין והפלפל האדום של דניאל

הסרדין והפלפל האדום של דניאל
הסרדין והפלפל האדום של דניאל הם אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 8 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 15 שעות אם יש לך פילה סרדינים, פלפל, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. נסו Piquillo פלפל ו Tartines סרדינים, קרקר מצופת סרדינים ופלפל., ו {Redux} ים מה שאתה כבר חסר - סרדין משומר: טוסטים סרדינים פשוטים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרכז מתלה בתנור ומחמם מראש את התנור ל 350 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף ולסדר את הסרדינים או הסלמון בשכבה אחת על המחבת. מתבלים את הפילה משני הצדדים במלח ופלפל ורבע משמן הזית. פזר חצי מרווה, טימין, רוזמרין, ושום על פילה ולהחליק את המחבת לתוך התנור. לצלות את הסרדינים במשך 7 דקות, או עד שהם פשוט מבושלים דרך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
רוזמריןרוזמרין
סרדיניםסרדינים
שוםשום
סלמוןסלמון
טימיןטימין
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
מחבתמחבת
2
הסר את הסרדינים מחבת האפייה, מגניב, ולאחר מכן להירגע במקרר. קו מחדש את תבנית האפייה עם נייר קלף נקי ולסדר את החצילים על הסדין. מתבלים את פרוסות החציל עם מלח ופלפל, כמו גם את שאר השמן ועשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חצילחציל
סרדיניםסרדינים
עשבי תיבולעשבי תיבול
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים את החצילים במשך 20 עד 25 דקות, או עד למכרז. מגניב ולאחר מכן להעביר למקרר כדי להירגע. קו 8 1/2 על 4 1/2 על 2 1/2 אינץ כיכר פאן עם ניילון נצמד, המאפשר לו להאריך על הצדדים. הטרין ייבנה עם החצילים, הפלפלים, הסרדינים והעגבניות בשכבות, החל מהחציל. כדי להתחיל, לחתוך את פרוסות החצילים כדי להתאים את טרין ולהניח שכבה של חצילים על החלק התחתון במעלה הצדדים של טרין, לאפשר את הפרוסות כדי לחפוף קצת מעל הקצוות. למעלה עם פלפלים, ואז סרדינים, ואז עגבניות. חזור עם שאר החומרים, גימור על ידי קיפול חצילים התלויים מעל החלק העליון של טרין פילוס העליון עם שכבה נוספת של פרוסות חצילים. לכסות את החלק העליון עם ניילון לעטוף כי הוא תלוי על הצדדים ולחץ עוד חתיכת פלסטיק לעטוף נגד החלק העליון עבור מידה טובה.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
סרדיניםסרדינים
עגבנייהעגבנייה
פלפליםפלפלים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
תנורתנור
מחבת כיכרמחבת כיכר
4
חותכים חתיכת קרטון גלי כדי להתאים בתוך החלק העליון של טרין ולחץ אותו בחוזקה נגד לעטוף פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
5
מניחים משקל, כגון פחית של 1 פאונד, על גבי הקרטון, מניחים את הטרין על מגש מצופה קלף (כדי לתפוס כל טיפות הנובעות מהשקילה), ומקררים למשך 12 שעות לפחות, או לילה.
6
כדי לשרת: אם יש לך סכין חשמלית, עכשיו זה הזמן להשתמש בו, אם לא, לבחור סכין משונן דק ארוך ולעבוד עם תנועת ניסור.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
סכיןסכין
7
הסר את המשקל, את הקרטון ואת יריעת ניילון. בזהירות לחתוך את כיכר לפרוסות, כל אחד לא פחות מ 1 אינץ ' עבה(פרוסות דק יתפרק.) אם אתה רוצה, לשרת את טרין עם סלט ירוק קטן לבוש עם מיץ לימון ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק