קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות18
ציון בריאות2
מגזין

הסתר את הירקות בבקשה! קיץ סקווש וקישואים תירס תבשיל

הסתר את הירקות בבקשה! קיץ סקווש וקישואים תירס תבשיל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של הר ד ' אובר, אז תן להסתיר את הירקות בבקשה! קיץ סקווש וקישואים תירס תבשיל לנסות. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 279 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. 94 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. המתכון הזה מכלמתכונים דורש תירס, פלפל גרוס, דלעת קיץ ותירס גרעין. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 38%, וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון להסתיר את הירקות האלה אמא רוטב, תבשיל קישואים, דלעת ותירס, ו קישואים במרינדה ודלעת קיץ.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מחממים שמן צמחי בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה. מבשלים ומערבבים דלעת קיץ צהובה, קישואים ובצל אדום בשמן חם עד לריכוך, כ -10 דקות; מתבלים באבקת שום ופלפל שחור. מערבבים גבינת פרמזן לתערובת הדלעת. מכבים את האש ומוסיפים מרגרינה וגבינת שמנת, שוברים אותם לחתיכות קטנות יותר תוך כדי ערבוב לתערובת הדלעת; מסירים את הסיר מהאש. מערבבים תירס גרעין ותירס בסגנון שמנת 1 פחית דרך תערובת הדלעת.
מרכיבים שתצטרך
סקווש צהובסקווש צהוב
תירס מוקרםתירס מוקרם
פרמזןפרמזן
אבקת שוםאבקת שום
שמן בישולשמן בישול
פלפל שחורפלפל שחור
גבינת שמנתגבינת שמנת
מרגרינהמרגרינה
בצל אדוםבצל אדום
קישואיםקישואים
סקוושסקווש
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מערבבים את שארית התירס בסגנון שמנת, תערובת מאפינס תירס יבשה, ביצים וסוכר בקערה גדולה עד לערבוב יסודי.
מרכיבים שתצטרך
תירס מוקרםתירס מוקרם
תערובת מאפין תירסתערובת מאפין תירס
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מוסיפים את תערובת הדלעת שהתקררה, 1 עד 2 כוסות בכל פעם, עד לשילוב מלא; יוצקים לתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים בתנור שחומם מראש עד להשחמה ומבעבעת בקצוות ומוצקים מעל, 30 עד 50 דקות. מניחים להתקרר לפחות 5 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור