העוף אפוי בתנור הטוב ביותר
גשו לסופר וקנו שמן זית, אבקת שום, קטשופ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. וזה טוב. נסו עוף אפוי בתנור, עוף מנגל אפוי בתנור, ו אצבעות עוף אפויות בתנור (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מים, קטשופ, בצל, רוטב סויה, רוטב ווסטרשייר, שמן זית, דבש, קמח, אבקת שום, פלפל שחור ועופות תיבול יחד בתנור בטוח הולנדי. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד טעמי תערובת, 5 דקות. מגניב במשך 10 דקות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מניחים עוף בתנור הולנדי ופונים למעיל בתערובת קטשופ. כפית 1/4 התערובת ובצל לתוך חלל העוף.
מניחים חזה עוף בצד למטה לתוך תנור הולנדי; מכסים עם מכסה חסין תנור.
אופים עוף בתנור שחומם מראש, מתבלים פעם אחת, במשך 45 דקות. לחשוף את התנור ההולנדי ולהגדיל את החום ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
הפוך את חזה העוף ואופה עד שהעוף יש השחמה, כ -15 דקות נוספות.
בואו עוף לעמוד במשך כ 10 דקות לפני ההגשה.