העוף והכופתאות בסגנון הדרומי של קוני
עוף בסגנון הדרומי של קוני כופתאות יכול להיות רק דרום מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למנה העיקרית הזו יש 394 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. 54 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לך עוף, חלב מתאדה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון מחזורי תפוחים כמו קינוח. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. זה הביא לך את כלמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 59%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: עוף וכופתאות בסגנון דרום, עוף וכופתאות בסגנון דרומי, ו עוף וכופתאות בסגנון דרום.
הוראות
מניחים את העוף לתוך סיר מרק גדול, ויוצקים במים.
מוסיפים מלח ו -2 כפות חמאה, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש לבינונית-נמוכה. מבשלים את העוף עד שהבשר רך מאוד, 2 1/2 עד 3 שעות.
מוציאים את העוף מהציר, ומאפשרים לעוף ולציר להתקרר. מפרידים את בשר העוף מהעור והעצמות, וקוצצים את הבשר לחתיכות בגודל ביס. מסננים ציר עוף דרך מסננת רשת תיל לסיר גדול; מניחים בצד.
הביאו לרתיחה את כל ציר העוף השמור למעט 2/3 כוס על אש בינונית. בסיר נפרד מביאים לרתיחה 2/3 כוס ציר עוף. מערבבים פנימה 1/2 כפית מלח ו -4 כפיות חמאה, ומביאים את התערובת לרתיחה על אש בינונית. מקציפים פנימה את הקמח ליצירת בצק מעט דביק.
מוציאים את הבצק למשטח מקומח היטב ומגלגלים לעובי הרצוי. ללוש עוד קמח אם הבצק דביק מדי.
חותכים את הבצק לרצועות באורך של כ -4 סנטימטרים; זרוק כופתאות לציר העוף הרותח. מנמיכים את האש לנמוכה, ומבשלים את הכופתאות עד שהם רכים, כ -10 דקות. מערבבים עוד 1 כף חמאה לציר כדי להוסיף עושר, אם רוצים; מחזירים למחבת בשר עוף קצוץ. מערבבים פנימה חלב מתאדה; מבשלים עד שבשר העוף חם.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום בתפריט? נסה להתאים עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם להתאים יין לאוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. מרתפי הערבות ריזלינג היבש עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![מרתפי ערבות ריזלינג יבש]()
מרתפי ערבות ריזלינג יבש
ניחוחות של תפוח ירוק, סיד, אגס וניל וניל להוביל תחושה עדינה עם הערות מינרלים, תפוח, לימון צניחה וחומציות חדה.