קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

הפאייה האולטימטיבית

הפאייה האולטימטיבית
הפאייה האולטימטיבית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 1010 קלוריות. גשו לסופר וקנו פפריקה, שום, פאייה, וכמה דברים אחרים להכין היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה האירופאית הזו. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. נסו הפאייה האולטימטיבית, מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), ו פאייה בסגנון קובני: פאייה קובנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 275 מעלות F (190 מעלות C / גז 5.)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הסר את חתיכות קצה העצם מרגלי העוף, ולאחר מכן לחתוך אותם לשניים.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
3
חותכים את חזה העוף לשניים. מעיל את כל חתיכות העוף עם קמח ומלח ופלפל. שים קצת שמן במחבת שטוחה גדולה וחמה את רגלי העוף והירכיים, צד העור למטה, הופך אותם לחום אותם בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
רגל עוףרגל עוף
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מעבירים אותם למגש קלייה קטן וממשיכים לבשל בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוסיף את פילה עוף למחבת ולתת להם חום, ולאחר מכן להוסיף את פרוסות צ ' וריסו.
מרכיבים שתצטרך
1 כף רוטב סויה (אני משתמש דל נתרן)1 כף רוטב סויה (אני משתמש דל נתרן)
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הנח את פרוסות הפנצ ' טה מעל. לאחר פריך, להפוך את החום למטה, להוסיף את הבצל והשום למחבת, ולאפשר לרכך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
יוצקים את הזעפרן החדור וחלק מהמניה לתוך המחבת, ומוסיפים את הפפריקה המעושנת והאורז, תוך ערבוב ברציפות.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
זעפרןזעפרן
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
דק קוצצים את גבעולי הפטרוזיליה ומוסיפים למחבת. כאשר האורז הוא כמעט מבושל, להוסיף את האפונה, מולים, סרטנים ודיונון, הוספת מלאי נוסף במידת הצורך. מכסים את המחבת בנייר כסף. כאשר העוף מבושל, מוסיפים אותו למחבת, ואז מוסיפים קומץ גדול של עלי פטרוזיליה קצוצים. בדוק את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
דיונוןדיונון
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
חותכים את הלימון לפלחי, מניחים סביב קצה המחבת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'