קושימומחה
מוכן ב196 שעות
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

הפורקר

הפורקר
המתכון ניתן להכין את הפורקר בסביבות 196 שעות . מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 2502 קלוריות , 84 גרם חלבון ו -219 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 55% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 9 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. אם יש לכם סוכר חום, סירופ מייפל מישיגן, בדל חזיר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 88% . הציון הזה אדיר. מתכונים דומים: את הפורקר .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
טוחנים את בדל החזיר פעמיים באמצעות מטחנת בשר עם תבנית גדולה ויוצרים ארבע קציצות של 8 אונקיות.
מרכיבים שתצטרך
Boston ButtBoston Butt
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
(להסיר כל פית)(להסיר כל פית)
3
מפזרים את הקציצות בנדיבות עם ה-Brown Sugar Rub וצולים לטמפרטורה הרצויה (אנו ממליצים על בינוני או ורוד במרכז). למעלה עם צ'דר מעושן ולהמיס אותו כשהגריל שלך סגור.
מרכיבים שתצטרך
צ ' דר מעושןצ ' דר מעושן
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
חותכים את החוליות החמות לשניים ומפצלים את המרכז. צולים משני הצדדים עד לפריכות. כדי להרכיב את הכריך, מורחים את הלחמנייה התחתונה במאיו דרום קרוליינה ומעליו צ'ילי כבוש ומייפל בייקון. לאחר מכן, הוסף את קציצת החזיר ולאחר מכן למעלה עם הקישור החם המפוצל. אנחנו מגישים את הצ'יפס החתוך ביד שלנו בצד, אבל הכריך נהדר עם סלט תפוחי אדמה, צ'יפס או כל דבר אחר.
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מערבבים בקערה את הסוכר החום, אבקת הצ'ילי, המלח, השום המגורען, הבצל המגורען, הפלפל השחור ופלפל הקאיין. מכסים היטב ומשאירים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
בצל מגורעןבצל מגורען
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מקציפים יחד את החרדל, החומץ, הסוכר החום, הפפריקה, הפלפל השחור, פלפל הקאיין ורוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מניחים לשבת לילה כדי לפתח טעם (אנחנו משתמשים ברוטב הזה גם כרוטב ברביקיו על בסיס חרדל ללא מאיו).
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8
מקציפים יחד את הרוטב והמיונז ומניחים בצד במקרר עד לשימוש. השתמש בכל תוספת לכריכים, לטבול דברים מטוגנים ב... באמת כל דבר.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
שלבו את המלח הכשר, הסוכר החום והמלח הוורוד אם מעשנים את הבייקון, ומערבבים היטב. לאחר מכן טורפים פנימה את סירופ המייפל. משפשפים את התרופה על כל בטן החזיר ומניחים בשקית עם רוכסן (הוציאו את האוויר מהשקית לפני האיטום).
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
בטן חזירבטן חזיר
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
מניחים במקרר למשך 7 ימים, הפוך את הבטן כל יום כדי לאזן את התרופה. ביום השמיני, הסר את הבטן מהתרופה ושטוף היטב. לאחר מכן מניחים במקרר ללא כיסוי, רצוי על רשת לזרימת אוויר טובה יותר. מניחים למשך הלילה לייבוש ויוצרים פלקלל (העור עשוי מחלבונים שנוצרים על פני השטח כדי לאפשר לעשן לחדור טוב יותר לבשר). אם יש לך מעשן, עשן את הבטן במשך 3 שעות בטמפרטורה של 200 מעלות פרנהייט עד לטמפרטורה פנימית של 150 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
11
מוציאים מהמעשנת, מצננים ופורסים בעובי של כ-1/4 אינץ'. אם אין לך מעשנת, שים את הבטן על רשת לתנור למשך 3 שעות ב-200 מעלות צלזיוס ומבשלים לטמפרטורה פנימית של 150 מעלות צלזיוס. לאחר מכן מצננים ופורסים בעובי של כ-1/4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
מניחים את פרוסות הבייקון על תבנית עם נייר אפייה ואופים בחום של 375 מעלות צלזיוס עד להשחמה ופריכה. (שמרו את שומן הבייקון הביתי לארוחת הבוקר של מחר.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

מרכיבים

0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)1אוראו ממולאים כפוליםעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)1גבינת פרמזן מגוררתשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ1גבינת פרמזן מגוררתשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ2קרום: פירורי קרקר גרהםשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ2קרום: פירורי קרקר גרהםשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1אוראו ממולאים כפולים1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם227פלפל האבנרופרוס צ'דר מעושןפרוס צ'דר מעושן75פלפל האבנרוצ'ילי כבושצ'ילי כבוש2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף2אונקיות נוזלחומץ סיידר אונקיות נוזלחומץ סיידר אונקיות נוזל4קצת קישואים קצוציםצ'יפס לחתוך ביד, סלט תפוחי אדמה או צ' יפס, להגשהצ'יפס לחתוך ביד, סלט תפוחי אדמה או צ' יפס, להגשה1אוראו ממולאים כפוליםחמוצים כשריםחמוצים כשרים1אוראו ממולאים כפוליםבצל מגורעןבצל מגורען4לחמניות המבורגרלחמניות המבורגר2קרום: פירורי קרקר גרהםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2קרום: פירורי קרקר גרהםסירופ מייפל מישיגן (או סירופ מייפל האמיתי האהוב עליך)סירופ מייפל מישיגן (או סירופ מייפל האמיתי האהוב עליך)3361 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים1אוראו ממולאים כפוליםמלח ורוד (אופציונלי, רק הכרחי אם מעשנים את הבייקון)מלח ורוד (אופציונלי, רק הכרחי אם מעשנים את הבייקון)907פלפל האבנרובטן חזיר ללא עורבטן חזיר ללא עור907פלפל האבנרותחת חזירתחת חזיר2קישוריםנקניקיות קישור חמות (אנחנו עושים את שלנו בבית אבל אתה יכול להשתמש בכל נקניק חנות פיקנטי קנה)נקניקיות קישור חמות (אנחנו עושים את שלנו בבית אבל אתה יכול להשתמש בכל נקניק חנות פיקנטי קנה)0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר1251 לב מפאלדי טרי אם אפשרחרדל צהובחרדל צהוב