המתכון ניתן להכין את הפורקר בסביבות 196 שעות . מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 2502 קלוריות , 84 גרם חלבון ו -219 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 55% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 9 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. אם יש לכם סוכר חום, סירופ מייפל מישיגן, בדל חזיר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 88% . הציון הזה אדיר. מתכונים דומים: את הפורקר .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
טוחנים את בדל החזיר פעמיים באמצעות מטחנת בשר עם תבנית גדולה ויוצרים ארבע קציצות של 8 אונקיות.
מרכיבים שתצטרך
Boston Butt
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
(להסיר כל פית)
3
מפזרים את הקציצות בנדיבות עם ה-Brown Sugar Rub וצולים לטמפרטורה הרצויה (אנו ממליצים על בינוני או ורוד במרכז). למעלה עם צ'דר מעושן ולהמיס אותו כשהגריל שלך סגור.
מרכיבים שתצטרך
צ ' דר מעושן
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
חותכים את החוליות החמות לשניים ומפצלים את המרכז. צולים משני הצדדים עד לפריכות. כדי להרכיב את הכריך, מורחים את הלחמנייה התחתונה במאיו דרום קרוליינה ומעליו צ'ילי כבוש ומייפל בייקון. לאחר מכן, הוסף את קציצת החזיר ולאחר מכן למעלה עם הקישור החם המפוצל. אנחנו מגישים את הצ'יפס החתוך ביד שלנו בצד, אבל הכריך נהדר עם סלט תפוחי אדמה, צ'יפס או כל דבר אחר.
מערבבים בקערה את הסוכר החום, אבקת הצ'ילי, המלח, השום המגורען, הבצל המגורען, הפלפל השחור ופלפל הקאיין. מכסים היטב ומשאירים בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשרים
בצל מגורען
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מקציפים יחד את החרדל, החומץ, הסוכר החום, הפפריקה, הפלפל השחור, פלפל הקאיין ורוטב ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
נוזל-אונקיות מים טריים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מניחים לשבת לילה כדי לפתח טעם (אנחנו משתמשים ברוטב הזה גם כרוטב ברביקיו על בסיס חרדל ללא מאיו).
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8
מקציפים יחד את הרוטב והמיונז ומניחים בצד במקרר עד לשימוש. השתמש בכל תוספת לכריכים, לטבול דברים מטוגנים ב... באמת כל דבר.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
שלבו את המלח הכשר, הסוכר החום והמלח הוורוד אם מעשנים את הבייקון, ומערבבים היטב. לאחר מכן טורפים פנימה את סירופ המייפל. משפשפים את התרופה על כל בטן החזיר ומניחים בשקית עם רוכסן (הוציאו את האוויר מהשקית לפני האיטום).
מניחים במקרר למשך 7 ימים, הפוך את הבטן כל יום כדי לאזן את התרופה. ביום השמיני, הסר את הבטן מהתרופה ושטוף היטב. לאחר מכן מניחים במקרר ללא כיסוי, רצוי על רשת לזרימת אוויר טובה יותר. מניחים למשך הלילה לייבוש ויוצרים פלקלל (העור עשוי מחלבונים שנוצרים על פני השטח כדי לאפשר לעשן לחדור טוב יותר לבשר). אם יש לך מעשן, עשן את הבטן במשך 3 שעות בטמפרטורה של 200 מעלות פרנהייט עד לטמפרטורה פנימית של 150 מעלות פרנהייט.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
11
מוציאים מהמעשנת, מצננים ופורסים בעובי של כ-1/4 אינץ'. אם אין לך מעשנת, שים את הבטן על רשת לתנור למשך 3 שעות ב-200 מעלות צלזיוס ומבשלים לטמפרטורה פנימית של 150 מעלות צלזיוס. לאחר מכן מצננים ופורסים בעובי של כ-1/4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
מניחים את פרוסות הבייקון על תבנית עם נייר אפייה ואופים בחום של 375 מעלות צלזיוס עד להשחמה ופריכה. (שמרו את שומן הבייקון הביתי לארוחת הבוקר של מחר.)