קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות0
מגזין

הפחתת יין אדום

הפחתת יין אדום
הפחתת יין אדום היא ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני רוטב. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 144 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם קורנית sprig, חמאה, רסק עגבניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עצה טרי בגריל עם הפחתת יין אדום, רוטב הפחתת יין אדום (Marchand du Vin), ו צדפות מטוגנות עם הפחתת יין לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים ציר עוף קלוי בסיר קטן מעל חום בינוני גבוה; מביאים לרתיחה. מבשלים עד 1/2 כוס (כ 20 דקות).
מרכיבים שתצטרך
עוף צלויעוף צלוי
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מניחים מלאי בקערה; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
שלב יין הבא 3 מרכיבים (דרך טימין) במחבת מעל חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. מבשלים עד 1/3 כוס (כ 8 דקות). מערבבים במלאי שמור; תערובת לחזור לרתיחה. מבשלים עד 2/3 כוס (כ 7 דקות). מסננים תערובת דרך מסננת מעל קערה; להשליך מוצקים. מערבבים בחמאה, 1 כפית בכל פעם, ערבוב עד חמאה נמס. מערבבים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
מלאימלאי
טימיןטימין
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
מחבתמחבת