קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

הפטוש של נעמה מירושלים

הפטוש של נעמה מירושלים
גשו לסופר וקנו שום, חומץ יין, נענע, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: פירה ארטישוק ירושלמי עם פירה ארטישוק ירושלמי וחמוצי ארטישוק ירושלמי, פאטוש, ו פטוש של נעמה.

הוראות

1
אם משתמשים ביוגורט וחלב, מתחילים לפחות 3 שעות ועד יום מראש על ידירווחים הן בקערה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
להקציף היטב ולהשאיר במקום קריר או בצורת בועות fridgeuntil על פני השטח. מה שאתה מקבל זה סוג של חלב חמאה תוצרת בית, אבל פחות חמוץ.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
לקרוע את הלחם לחתיכות בגודל ביס ולמקם בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
הוסף את תערובת יוגורט מותסס או חלב חמאה מסחרי, ואחריו את שאר החומרים, לערבב היטב, ולהשאיר במשך 10 דקות עבור כל הטעמים tocombine.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
5
כפית פטוש לתוך קערות הגשה, טפטוף עם קצת שמן זית, ומקשטים בנדיבות עם סומאק.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
סומאקסומאק
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o