קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

הפטוש של נעמה מירושלים

הפטוש של נעמה מירושלים
גשו לסופר וקנו שום, חומץ יין, נענע, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: פירה ארטישוק ירושלמי עם פירה ארטישוק ירושלמי וחמוצי ארטישוק ירושלמי, פאטוש, ו פטוש של נעמה.

הוראות

1
אם משתמשים ביוגורט וחלב, מתחילים לפחות 3 שעות ועד יום מראש על ידירווחים הן בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
להקציף היטב ולהשאיר במקום קריר או בצורת בועות fridgeuntil על פני השטח. מה שאתה מקבל זה סוג של חלב חמאה תוצרת בית, אבל פחות חמוץ.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
לקרוע את הלחם לחתיכות בגודל ביס ולמקם בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
4
הוסף את תערובת יוגורט מותסס או חלב חמאה מסחרי, ואחריו את שאר החומרים, לערבב היטב, ולהשאיר במשך 10 דקות עבור כל הטעמים tocombine.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
5
כפית פטוש לתוך קערות הגשה, טפטוף עם קצת שמן זית, ומקשטים בנדיבות עם סומאק.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
סומאקסומאק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון