הפיצה האהובה על PW
הפיצה האהובה על פי. וו היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 492 קלוריות. אם יש לך מלח כשר, עגבניות ענבים, שמרים מיידיים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון של 71% המנה הזאת די טובה. נסו הפיצה האהובה על אבא, הפיצה האהובה על אבא., ו בצק הפיצה האהוב עליי (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים שמרים מעל 1 1/2 כוסות חם (לא פושרים) water.In מערבל, לשלב קמח ומלח. עם המיקסר פועל על מהירות נמוכה (עם מצורף ההנעה), טפטוף בשמן זית עד בשילוב עם קמח. לאחר מכן, יוצקים בתערובת שמרים / מים ומערבבים עד רק בשילוב.מעיל קערה נפרדת ערבוב עם רסס קל של שמן זית, וליצור את הבצק לכדור. לזרוק בצק מעיל בשמן זית, ואז לכסות את הקערה בחוזקה עם ניילון לעטוף ולאחסן במקרר עד שאתה צריך את זה. *** עדיף לעשות את הבצק לפחות 24 שעות מראש, ו 3 או 4 ימים הוא אפילו better.TO הפוך את הפיצה: מחממים מטגן בתנור.פורסים את החצילים דק.
מפזרים את שני הצדדים במלח כשר ומניחים לתוך מסננת בכיור. אפשר לשבת במשך 20 עד 30 דקות. יש לשטוף חצילים קלות במים קרים, ולאחר מכן לטפוח את הפרוסות יבש בין שכבות של מגבות נייר.חותכים עגבניות ענבים בחצי לאורכו וזורקים לתוך קערה עם שום טחון.פרוס מוצרלה מאוד דק.
חותכים פרוסות חצילים לרביעיות, וזורקים בשמן זית. מסדרים על תבנית אפייה ומניחים 8 אינץ ' מתחת לגריל.לצלות במשך 3 דקות, ואז לזרוק סביב ולצלות עוד 3 דקות.
הסר מחבת מהתנור ולהוסיף תערובת עגבניות / שום. לצלות במשך 2 עד 3 דקות, ולאחר מכן להסיר ולהניח בצד. (רשאי לעשות את זה 1 שעה מראש.) מחממים תנור ל 500 מעלות.
טפטוף שמן זית על תבנית אפייה גדולה ולהשתמש באצבעות כדי מעיל ביסודיות.
מוציאים חצי מבצק הפיצה מהקערה. למתוח בצק פיצה לתוך מלבן גדול, לחיצה עם אצבעות כדי לסיים להרכיב. הבצק יהיה דק מאוד.טפטוף קל קצת שמן זית על הבצק ולהשתמש באצבעות כדי להפיץ.
מניחים פרוסות מוצרלה על פני השטח של הבצק.
מורחים ירקות על פני השטח של הגבינה. למעלה עם גבינת פרמזן.
אופים במשך 10 עד 12 דקות, או עד הקרום הוא חום זהוב והגבינה תוססת.
הסר מן המחבת לחתוך עם חותך פיצה.