קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות92
מגזין

הפיצה של הגנן

הפיצה של הגנן
המתכון של הגנן פיצה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 1158 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך חבילת g שמרים, פלפל, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בקמח סולת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סולת סופלה כקינוח. נסו עוגת הגנן, עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה, ו פיצה זונה TJ (צ'יפוטלה ברביקיו ואננס צ' ילי מתוק + Jalapeño פיצה עם בייקון) (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא קמצוץ סוכר לתוך המים החמים בקערה קטנה ומפזרים את השמרים מעל {שמרים ניזונים מסוכר אז זה עוזר להעיר אותו ולקבל את זה הולך}.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מערבבים 3 כוסות/385 גרם של קמחים ומלח יחד בקערה גדולה או קערה של מערבל לעמוד לשלב {הזמנת 1/4 כוס/30 גרם קמח מאוחר יותר}. הפוך היטב במרכז ויוצקים בתערובת השמרים. מערבבים עם מזלג או וו הבצק כדי לעשות בצק מדובלל. אם ביצוע הבצק ביד, מערבבים במרץ עם כף עץ לעבוד גלוטן במשך כ 5 דקות עד הבצק הוא חלק. ואז להפוך על משטח מקומח קל ללוש עד הבצק הוא חלק וגמיש, על 5 דקות, הוספת קומץ קטן של קמח לפי הצורך רק כדי לשמור אותו מלדבק. אם אתה משתמש במערבל לעמוד מצויד וו הבצק, להכות על מהירות גבוהה עד הבצק מגיע יחד וסוטר בצד של הקערה, על 5 דקות, הוספת עד 1/4 כוס / 30 גרם יותר קמח לפי הצורך כדי ליצור כדור מלוכד.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי חום לקישוטציפוי חום לקישוט
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מחלקים את חצי הבצק {לפיצות גדולות} או לרבעים {לפיצות קטנות} ויוצרים כדורים.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
מניחים כל כדור בצק בשקית ניילון משומנת, אטמים ומקררים בין לילה {הוא נעשה גמיש יותר כשהוא יושב בין לילה} או עד 3 ימים{או קופאים עד 1 שבוע}.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
הסר את הבצק מהמקרר 2 שעות לפני שאתה מתכנן לבשל. שמן שתיים או ארבע קערות {תלוי אם אתם מכינים שתי פיצות גדולות או ארבע פיצות בודדות}. הפעל כל כדור בצק בקערה כדי מעיל בשמן; לכסות את הקערה בחוזקה עם ניילון לעטוף / להיצמד הסרט. צייר עיגול סביב החלק העליון כדי לסמן היכן הבצק נמצא כעת, כך שתוכל לצפות בו מתרחב. להפריש במקום חם עד הוכפל, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מניחים אבן פיצה על המדף התחתון של התנור שלך. מחממים התנור ל 475°f / 240°C / גז 9 לפחות 45 דקות לפני שאתם מתכננים לאפות את הפיצות.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
אבק קל משטח נקי ואת הבצק עם קמח. לחץ וטפוח כל כדור בצק לתוך מלבן או עגול. ברגע שיש לך את הצורה הבסיסית שאתה רוצה, למתוח את הבצק על ידי עטיפה אותו על הגב של הידיים ואת פרקי הידיים, לתת לו לתלות כך כוח המשיכה עושה את העבודה. לפיצות גדולות יותר, יש לשאוף לסיבוב של 7 על 12 אינץ '/17-על 30.5 ס "מ או סיבוב של 12 אינץ' /30.5 ס "מ; לפיצות בודדות, לשאוף ל-6 עד 9 אינץ' /15 עד 23 ס " מ או מלבן לפיצות קטנות וקרחונים, תלוי עד כמה אתם אוהבים את הבצק שלכם. {אל תדאגו אם זה מעוות. מכסים את הבצק במגבת עד האפייה .
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
8
בנדיבות אבק קליפת פיצה או אפיית גיליון / מגש עם קמח תירס ולשכב על הבצק, רועד את הקליפה או גיליון/מגש הלוך ושוב קצת כדי לוודא את הבצק מחליק בקלות.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
קוצצים או פורסים את כל הירקות לחתיכות קטנות שיבשלו במהירות בתנור החם. למעלה הפיצות עם כל ציפוי שצריך להיות מבושל או נמס, כמו גבינה, שום פרוס, פטריות, וחתיכות קטנות של ירקות שצריך מבושל דרך{המפתח הוא להשתמש ביד קלה כאן, שכן פיצות overtopped נוטות להפוך רטוב}, חלוקת התוספות בין כל הבצק.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
החלק את הפיצה על האבן {או בשל ישירות על תבנית האפייה} ואפה פיצות גדולות יותר אחת בכל פעם, קטנות יותר שתיים בכל פעם, עד שנפיחות, פריך ואופים באופן שווה, בערך 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
הסר העליון עם חומרי גלם טריים כמו תירס מגולח, עגבניות פרוסות, בזיליקום טרי, ארוגולה/רוקט, או סורל. גילוח או grate פרמזן טרי-רג ' יאנו מעל, טפטוף עם שמן הזית הטוב ביותר שלך, ואת העונה עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
סורל.סורל.
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
12
קבל שמרים חכם
מרכיבים שתצטרך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
13
אם מעולם לא עבדת עם שמרים לפני, או אם אין לך מדחום כדי לבדוק את הטמפרטורה של המים, נסה את זה: לטבול את האצבע במים החמים. זה צריך להיות קצת יותר חם מאשר טמפרטורת הגוף שלך, או במילים אחרות, על כמו אמבטיה חמה מאוד. כדי לבדוק שוב את השיפוט שלך, מפזרים רק כמה גרגרי שמרים על המים. אם הם מתרככים ונושפים לתוך המים, הטמפרטורה היא כנראה בדיוק כמו שצריך.
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
14
מוסיפים את השמרים הנותרים ומניחים בצד עד קצף {כמו קצף גילוח} ומתרככים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
15
מתוך ספר הבישול החדש: רעיונות טריים ומתכונים מודרניים לבישול עם & זה על ידי שרה קופלנד. טקסט זכויות יוצרים © 2012 על ידי שרה קופלנד; תמונות זכויות יוצרים © 2012 על ידי שרה רמינגטון. Published by Chronicle Books LLC.