הפתעה דלעת
הפתעה דלעת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 44 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 509 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם תפוחי אדמה, אבקת שום, בשר טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. . עם כפית נסו עוגות הפתעה דלעת, מאפינס הפתעה דלעת, ו קאפקייקס דלעת הפתעה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים מעגל 4 אינץ ' מהחלק העליון של הדלעת, כולל גזע; להפריש לשמש מאוחר יותר כמכסה.
הסר זרעים חלקים פנימיים של דלעת.
מניחים דלעת בתבנית אפייה 9x13 אינץ'. מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד למכרז, כ -15 דקות.
ניקוז, ומחית. מתבלים במלח, פלפל ואבקת שום; מניחים בצד.
במחבת מעל חום בינוני, חום את בשר בקר הקרקע עד לא מראה ורוד; לנקז. כפית את הבשר הטחון לתוך הדלעת.
יוצקים את התירס מוקרם תירס הקרנל כולו. למעלה עם פירה. מכסים במכסה דלעת.
יוצקים 2 כוסות מים בתבנית האפייה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 50 עד 60 דקות, או עד הדלעת מכרז וניתן פירסינג עם מזלג.