קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

הצדפות של דב פלורנטין

הצדפות של דב פלורנטין
הצדפות של דב פלורנטין דורש מסביב 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תיבול של old bay®, חמאה, צדפות ים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 78%. נסו צדפות פלורנטין, ביצה פלורנטין, ו עניבות פרפר פלורנטין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת עוגה 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מביאים סיר מים לרתיחה מתגלגלת. יש לשטוף את הצדפות, ושחרר אותם לתוך המים הרותחים; לבשל במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר את הצדפות עם כפית מחוררת, וטפיחה יבשה.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
מניחים על החלק התחתון של צלחת העוגה מוכן.
5
בסיר קטן, ממיסים את החמאה ומערבבים בקמח. מבשלים על אש נמוכה במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
להקציף בשמנת כבדה וגבינת פרמזן 1/4 כוס. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים עוד 2 עד 3 דקות, ערבוב כל הזמן, או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
לסחוט את התרד יבש, ולהתפשט על הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
8
יוצקים את רוטב שמנת על התרד, ומעל עם גבינת מוצרלה, 1/4 גבינת פרמזן כוס, ופירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
רוטב שמנתרוטב שמנת
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
9
מפזרים לתיבול מפרץ ישן על פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
תיבול המפרץ הישןתיבול המפרץ הישן
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
10
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, או עד השחמה מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה Lapis לונה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.