הצדפות של דב פלורנטין
הצדפות של דב פלורנטין דורש מסביב 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תיבול של old bay®, חמאה, צדפות ים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 78%. נסו צדפות פלורנטין, ביצה פלורנטין, ו עניבות פרפר פלורנטין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת עוגה 9 אינץ'.
מביאים סיר מים לרתיחה מתגלגלת. יש לשטוף את הצדפות, ושחרר אותם לתוך המים הרותחים; לבשל במשך 2 דקות.
הסר את הצדפות עם כפית מחוררת, וטפיחה יבשה.
מניחים על החלק התחתון של צלחת העוגה מוכן.
בסיר קטן, ממיסים את החמאה ומערבבים בקמח. מבשלים על אש נמוכה במשך 3 דקות.
להקציף בשמנת כבדה וגבינת פרמזן 1/4 כוס. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים עוד 2 עד 3 דקות, ערבוב כל הזמן, או עד עבה.
לסחוט את התרד יבש, ולהתפשט על הצדפות.
יוצקים את רוטב שמנת על התרד, ומעל עם גבינת מוצרלה, 1/4 גבינת פרמזן כוס, ופירורי לחם.
מפזרים לתיבול מפרץ ישן על פירורי הלחם.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, או עד השחמה מבעבע.