הצלעות הטובות ביותר אי פעם צלוי
הצלעות הטובות ביותר אי פעם צלוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון דל פחמימות, יש 1352 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 107 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו את סנט ספריבס, מלח כשר, פלפל קאיין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו צלעות צלויות, צלעות צלויות, ו צלעות צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 5 הראשוניםמרכיבים בקערה קטנה.
מניחים כל rackof צלעות על שכבה כפולה של נייר; sprinklerub על כל הצלעות. לעטוף מדפים בנפרד ולחלק בין 2 גיליונות אפייה.
אופים צלעות עד רך מאוד, אבל לא נופל, על 2 שעות עבור גב התינוק ו3 שעות עבור spareribs. בזהירות unwrapribs; לשפוך כל מיצים מנייר לסכל לתוך כוס מדידה 4-cupheatproof; מיצים מילואים.
תן לצלעות להתקרר לחלוטין. האם קדימה: Ribscan להיות אפוי עד 3 ימים קדימה (flavorwill יהיה מפותח יותר, ואת ribswill קר להחזיק יחד טוב יותר על הגריל חום asthey דרך). מיצי כיסוי וצינה.Rewrap צלעות בנייר כסף וצינה.
לבנות אש בינונית-חמה ב charcoalgrill, או לחמם גריל גז גבוה.
מוסיפים מים מרק למיצי צלעות, במידת הצורך, למדיד1 1/2 כוסות.
להקציף ברוטב ברביקיו להתמזג.
צלעות גריל, רטיבות עם רוטב ברביקיו ופונה לעתים קרובות, untillacquered ו חרוך במקומות וחומם דרך, 7-10 דקות.
העברה ללוח חיתוך; לחתוך בין הצלעות כדי להפריד.
העברה למגש ושירות עם רוטב ברביקיו נוסף.