קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות84
מגזין

הצריף המזויף, מאך שתיים: מחסנית הצריף הכפולה סדוקה

הצריף המזויף, מאך שתיים: מחסנית הצריף הכפולה סדוקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל את הצריף המזויף, מאך שתיים: מחסנית הצריף הכפול סדוק. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 86 גרם חלבון 560 גרם של שומן, וסך הכל קלוריות 5788. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו כובעי פטריות פורטובלו, שמן צמחי, שמן בוטנים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 127 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו The Fake Shack (or the Shack Burger at Home), Tortière du Shack, ו כריכי בקתת דגים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחלקים בשר שווה לארבע קציצות 4 אונקיות ומעצבים כל אחד לדיסקוס כ 2 סנטימטרים על ידי 2.5 אינץ ' רחב. מניחים בצד במקרר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
קו צלחת גדולה עם שכבה משולשת של מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
מניחים כובעי פטריות על צלחת העליון עם עוד שכבה משולשת מגבות נייר. למעלה עם צלחת שנייה כבדה ומיקרוגל על חום גבוה עד פטריות רכות וגמישות לחלוטין, על 4 דקות (הם יהיו חמים מאוד). לחלופין, פטריות קיטור ב steamer עד מכרז, על 10 דקות. לאחר מקורר מעט, לחץ בחוזקה בין מגבות נייר כדי להסיר לחות עודפת. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
4
משלבים מונסטר וגבינת צ ' דר ומחלקים לשניים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
מונסטרמונסטר
5
מניחים צד עליון כובע פטרייה אחד למטה על ריבוע 12 אינץ ' של ניילון נצמד. טופס חצי הגבינה לתוך פטי 3 אינץ ' ומניח על גבי כובע הפטריות. למעלה עם כובע פטריות שני, למעלה בצד. לאסוף לעטוף פלסטיק טוויסט כדי ליצור פטריות וגבינה לצורת פטי קומפקטית. חזור עם פטריות שנותרו וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
קציצת פטריות אחת, מעיל בקמח, טבילה בשטיפת ביצים, ומעיל בפירורי לחם. חזור לשכבה שנייה של שטיפת ביצים, ושכבה שנייה של פירורי לחם. חזור עם פטי הפטריות השנייה ולאפשר לשני הקציצות לנוח בפירורים במשך חמש דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
בינתיים, מחממים את השמן במחבת ווק או סאוטה ל 375°f מעל חום גבוה (להשתמש מדחום).
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
8
מוסיף את הקציצות פטריות לשמן החם ומטגנים, רועד בעדינות עד חום זהוב בצד הראשון, על 2 דקות. הפוך ולהמשיך לבשל עד הצד השני הוא חום זהוב, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
מעבירים למקום מרופד בנייר מגבת, מתבלים במלח, ואוהל בנייר כסף בזמן שאתה מבשל את ההמבורגרים.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
10
באמצעות מגבת נייר מרופדת, לשפשף בתוך מחבת 12 אינץ ' כבדה עם שמן צמחי, ולאחר מכן במקום מעל חום בינוני גבוה עד רק מתחיל לעשן. דסקיות בשר העונה בצד העליון עם מלח ופלפל, ואז מקום, מתובל צד למטה, במחבת. באמצעות גב של מרית כבדה, שטוחה, לחץ על pucks בשר בחוזקה כדי ליצור 4 אינץ ' קציצות עגולות, להיזהר לא לתת לו להיצמד לתחתית מרית. העונה בצד העליון עם מלח ופלפל. מבשלים עד קרום חום פריך נוצר, על 2-דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
11
בזהירות לגרד קציצות ממחבת, ולהפוך. מעל כל קציצה עם 1 פרוסת גבינה אמריקאית. מבשלים עד גבינה מותכת, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה אמריקאיתגבינה אמריקאית
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
בעוד המבורגרים מבשלים, מורחים לחמנייה למעלה עם רוטב 1 כף.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
מניחים 1 חסה עלה 2 עגבניות על גבי רוטב.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
14
מקום 1 קציצת המבורגר מבושלת על כל לחמניה תחתונה ואחריו פטי הפטריות ופטיצת ההמבורגר השנייה. סגור את הכריכים, ומגיש מיד.
מרכיבים שתצטרך
קערות מלאות בחרדלקערות מלאות בחרדל
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי