הצריף המזויף, מאך שתיים: מחסנית הצריף הכפולה סדוקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל את הצריף המזויף, מאך שתיים: מחסנית הצריף הכפול סדוק. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 86 גרם חלבון 560 גרם של שומן, וסך הכל קלוריות 5788. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו כובעי פטריות פורטובלו, שמן צמחי, שמן בוטנים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 127 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו The Fake Shack (or the Shack Burger at Home), Tortière du Shack, ו כריכי בקתת דגים (מתכונים דומים).
הוראות
מחלקים בשר שווה לארבע קציצות 4 אונקיות ומעצבים כל אחד לדיסקוס כ 2 סנטימטרים על ידי 2.5 אינץ ' רחב. מניחים בצד במקרר.
קו צלחת גדולה עם שכבה משולשת של מגבות נייר.
מניחים כובעי פטריות על צלחת העליון עם עוד שכבה משולשת מגבות נייר. למעלה עם צלחת שנייה כבדה ומיקרוגל על חום גבוה עד פטריות רכות וגמישות לחלוטין, על 4 דקות (הם יהיו חמים מאוד). לחלופין, פטריות קיטור ב steamer עד מכרז, על 10 דקות. לאחר מקורר מעט, לחץ בחוזקה בין מגבות נייר כדי להסיר לחות עודפת. תניח בצד.
משלבים מונסטר וגבינת צ ' דר ומחלקים לשניים.
מניחים צד עליון כובע פטרייה אחד למטה על ריבוע 12 אינץ ' של ניילון נצמד. טופס חצי הגבינה לתוך פטי 3 אינץ ' ומניח על גבי כובע הפטריות. למעלה עם כובע פטריות שני, למעלה בצד. לאסוף לעטוף פלסטיק טוויסט כדי ליצור פטריות וגבינה לצורת פטי קומפקטית. חזור עם פטריות שנותרו וגבינה.
קציצת פטריות אחת, מעיל בקמח, טבילה בשטיפת ביצים, ומעיל בפירורי לחם. חזור לשכבה שנייה של שטיפת ביצים, ושכבה שנייה של פירורי לחם. חזור עם פטי הפטריות השנייה ולאפשר לשני הקציצות לנוח בפירורים במשך חמש דקות.
בינתיים, מחממים את השמן במחבת ווק או סאוטה ל 375°f מעל חום גבוה (להשתמש מדחום).
מוסיף את הקציצות פטריות לשמן החם ומטגנים, רועד בעדינות עד חום זהוב בצד הראשון, על 2 דקות. הפוך ולהמשיך לבשל עד הצד השני הוא חום זהוב, על 2 דקות יותר.
מעבירים למקום מרופד בנייר מגבת, מתבלים במלח, ואוהל בנייר כסף בזמן שאתה מבשל את ההמבורגרים.
באמצעות מגבת נייר מרופדת, לשפשף בתוך מחבת 12 אינץ ' כבדה עם שמן צמחי, ולאחר מכן במקום מעל חום בינוני גבוה עד רק מתחיל לעשן. דסקיות בשר העונה בצד העליון עם מלח ופלפל, ואז מקום, מתובל צד למטה, במחבת. באמצעות גב של מרית כבדה, שטוחה, לחץ על pucks בשר בחוזקה כדי ליצור 4 אינץ ' קציצות עגולות, להיזהר לא לתת לו להיצמד לתחתית מרית. העונה בצד העליון עם מלח ופלפל. מבשלים עד קרום חום פריך נוצר, על 2-דקות.
בזהירות לגרד קציצות ממחבת, ולהפוך. מעל כל קציצה עם 1 פרוסת גבינה אמריקאית. מבשלים עד גבינה מותכת, על 1 דקה יותר.
בעוד המבורגרים מבשלים, מורחים לחמנייה למעלה עם רוטב 1 כף.
מניחים 1 חסה עלה 2 עגבניות על גבי רוטב.
מקום 1 קציצת המבורגר מבושלת על כל לחמניה תחתונה ואחריו פטי הפטריות ופטיצת ההמבורגר השנייה. סגור את הכריכים, ומגיש מיד.