הקפאת תות
הקפאת תותים עשויה להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 161 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. גשו לסופר וקנו ציפוי קצפת מגניב, גבינת שמנת פילדלפיה, ריכוז מיץ פירות יער, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו הקפאת יוגורט תות, סטרוברי מרגריטה פריז, ו הקפאת יוגורט תות (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים עוגיות בשכבה אחת בתחתית מחבת springform 9 אינץ'.
מקציפים גבינת שמנת וסוכר בקערה גדולה עם מיקסר עד מעורבב היטב. בהדרגה לנצח להתרכז מיץ. מערבבים פירות יער כתוש.
להקציף בשוט מגניב עד מעורבב היטב.
להקפיא 6 שעות או עד המשרד.
הסר במקפיא 15 דקות. לפני ההגשה, לתת לעמוד בטמפרטורת החדר כדי לרכך מעט. למעלה עם חצאי ברי.