הרב גריל שרימפס ותרד נבול עם שומר
הרב גריל שרימפס ותרד נבול עם שומר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. אם יש לך שיפודי עץ, מיץ לימון, עשבי תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו שום ועשב חזיר צלוי עם תפוחי אדמה, תרד נבול, וקרם מלפפון קירור, שרימפס מתובל על תרד נבול, ו סלט שרימפס בגריל & ירוק חרדל Mizuna נבול (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב 3 כפות שמן, מיץ לימון, עשבי תיבול, מלח, פלפל, שרימפס. מכסים ומקררים במשך 20 עד 30 דקות.
משרים שיפודים במים חמים לפחות 20 דקות בזמן שהשרימפס מתבשל.
חום שנותר שמן במחבת גדולה מעל חום נמוך וילט תרד עם זרעי שומר, על 3 עד 4 דקות (לעשות בשתי קבוצות במידת הצורך).
הסר מחבת מחום וכיסוי כדי להתחמם.
הסר שרימפס ממרינדה וחוט על שיפודים. לצלות או לצלות את השרימפס עד הרגע, בערך 5 עד 6 דקות.
מגישים שרימפס ותרד עם שעועית.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.