קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

הרד יורקשייר פודינגס

הרד יורקשייר פודינגס
הפודינג יורקשייר הרד עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 70 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו מלח, ביצים, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פודינג יורקשייר, Puddings בצל יורקשייר, ו גבינה כחולה יורקשייר פודינג (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף ביצים בקערה בינונית כדי להתמזג. בהדרגה להקציף בחלב. לנפות קמח ומלח לתערובת ביצה; לטאטא עד מעורבב היטב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
להקציף בכל עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
בואו הבלילה לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות או לקרר עד 3 שעות. Rewhisk לפני השימוש.
4
מחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
מניחים 16 רגיל (1/3 כוס) כוסות מתכת מאפין בתנור כדי לחמם מראש 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
מניחים 1 כפית טפטוף צלוי צלע בכל כוס מאפין. להחזיר מחבת לתנור עד טפטוף חם מאוד, על 8 דקות. מיד כפית 2 כף נדיבהבלילה על גבי טפטוף חם בכל כוס מאפין.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
אופים עד פודינגים זהובים ונפוחים, על 12 דקות (פודינגים ישקעו במרכז אבל הקצוות יישארו נפוחים).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
מגישים חם.