הריגטוני של מארק וטרי עם דג חרב, עגבניה וצ'יפס חצילים
הריגטוני של מארק וטרי עם דג חרב, עגבניה וצ'יפס חצילים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 19 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 708 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שום, צ'יפס חצילים, עלי בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הצ'יפס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופר מזון בטטה קינוח צ'יפס כקינוח. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו מנת הפסטה המפורסמת ביותר של מארק וטרי: ריגטוני עם כבד עוף, פיצה מורטדלה של מארק וטרי, ו שומר גראטן של מארק וטרי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. זרוק את הפסטה, לחזור במהירות לרתיחה, ומבשלים עד הפסטה הוא רך עדיין מוצק, 2 עד 7 דקות, תלוי כמה זמן זה כבר בקירור (או 8 עד 9 דקות עבור החומר בארגזים).
מסננים את הפסטה, שומרים את מי הפסטה.
בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיף את הבצל ואת השום ואת sauté עד רך אבל לא השחמה, על 3 דקות.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים במשך 5 דקות. מתבלים קלות במלח ופלפל.
מוסיפים את הדגים ומבשלים עד לבן בכל רחבי אבל עדיין שקוף במרכז, 2 עד 3 דקות.
תוסיף את הריגטוני המנוקז למחבת.
מוסיפים להתיז או שניים של מי פסטה ומבשלים, משליכים מעיל, במשך כ 2 דקות. טעם ותבשיל עם מיץ לימון, מלח ופלפל לפי הצורך.
הסר את השום ולחלק בין קערות פסטה חמות. לקרוע את הבזיליקום לחתיכות גסות ביד ולפזר על הפסטה. למעלה עם צ ' יפס חצילים.
צ 'יפס חצילים: לקלף לחתוך את החצילים למקלות על 1/2 אינץ' עבה 21/2 אינץ ' ארוך.
יוצקים 2 אינץ ' של שמן לתוך תנור הולנדי או טיגון עמוק וחום עד 177° על מדחום עמוק שומן. בינתיים, לטבול את חתיכות חצילים בחלב, ואז לדלות בקמח. עבודה בקבוצות כדי לשמור על טמפרטורת350, טיפת הירקות לתוך השמן החם ומטגנים עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות עבור החצילים.
באמצעות רחפן תיל, להעביר את הירקות מגבות נייר כדי לנקז, ואז העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.