תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל הרינג כבוש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 416 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לך לחנות ותביא פלפל, פלפל, חומץ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב allspice הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: הרינג כבוש, סלט סלק כבוש והרינג, ו עקיצות דג מלוח כבוש סקנדינבי.
הוראות
1
משרים את הרינג בחלב לפחות 12 שעות או עד 24 כדי למשוך הרבה מלח עודף.
מרכיבים שתצטרך
הרינג
חלב
מלח
2
מסננים את הרינג, לשטוף, יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
הרינג
3
חותכים את הסנפירים ומפילים את הרינג, משאיר את העור על.
מרכיבים שתצטרך
הרינג
4
חותכים את הפילה לרוחב לרצועות 2 אינץ'.
5
בסיר, לשלב את המים, סוכר, חומץ, allspice, זרעי חרדל, זרעי קימל, ופלפל. מביאים את התערובת לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימל
זרעי חרדל
פלפל
גלידה או קצפת, לא חובה
חומץ
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
הסר מן החום לקרר את תערובת כבישה לחלוטין.
7
מסדרים את פילה הרינג, בצל, גזר, שמיר, עלי דפנה, חזרת בצלחת זכוכית או צנצנת מייסון פאנקי.
מרכיבים שתצטרך
פילה הרינג
חזרת
עלי דפנה
גזר
בצל
שמיר
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימורים
8
יוצקים את תערובת כבישה מקורר לתוך הצנצנת כך שכל החומרים מכוסים לחלוטין עם הנוזל. מכסים ומקררים בין לילה או עד 2 ימים לפני ההגשה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.