השפם של סנטה של שרה
השפם של סנטה של שרה הוא צמחוני מתאבנים. מתאים ל-60 מנות. מנה אחת מכילה 90 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, קוקוס, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות שפם סנטה קלאוס, שפם סנטה, ו שפמו של השטן (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים שני כ 12-על ידי 12-אינץ חתיכות מרובע של נייר שעווה על משטח עבודה ולהפיץ חצי קוקוס פתיתי באמצע כל אחד.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב את החמאה והסוכר ולהכות במהירות בינונית, גירוד הקערה מדי פעם, עד אור ורך, על 2 דקות.
הוסף את חלב וניל או רום לחלץ להכות עד משולב באופן מלא. עם המיקסר על נמוך, להוסיף את הקמח ב 3 קבוצות, ואחריו דובדבנים אדומים וירוקים הפקאן, ומערבבים עד רק בשילוב, על 2 דקות. מחלקים את הבצק לשניים ויוצרים כל מחצית לתוך יומן באורך 10 אינץ', בקוטר של כ -1 1/2 אינץ'.
מעבירים כל בול עץ לסדין של נייר שעווה ומתגלגלים כדי לצפות אותם בקוקוס. לאחר היומנים מכוסים לחלוטין קוקוס, מגלגלים את נייר השעווה סביב כל בול עץ, מכסים בניילון נצמד, ומקררים לפחות 1 שעה ועד 24 שעות.
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור ומתלה שני בשליש התחתון ואז מחממים ל 191°.
חותכים כל יומן לרוחב לעוגיות בעובי 1/4 אינץ 'ומסדרים על גיליונות אפייה, משאירים בערך 1 אינץ' בין עוגיות.
אופים, מחליפים את דפי האפייה בין המדפים העליונים והתחתונים בערך באמצע האפייה, עד לחום זהוב בהיר, כ -12 דקות. מגניב את העוגיות על תבנית האפייה במשך 10 דקות לפני העברת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין. המשך לאפות עוגיות על גיליונות אפייה מקורר. האם קדימה: העוגיות ניתן אפוי קדימה ומאוחסן, במיכל אטום בטמפרטורת החדר, עד 3 ימים.