קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות250
ציון בריאות0
מגזין

השתמש בחמאה אמיתית

השתמש בחמאה אמיתית
השתמש חמאה אמיתית עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המתאבנים שלך. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 250 מנות. מנה אחת מכילה 22 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. הוא מובא אליך באמצעות חמאה אמיתית. אם יש לך פירה תות, סוכר מגורען, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות חמאה קנדיות אמיתיות, עוגת חמאה אמיתית של סנט לואיס גואי, ו תערובת עוגה צהובה תוצרת בית: מרכיבים אמיתיים, ממש מהר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור 191°. מחבת הכנה על ידי תחתית חמאה וצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מניחים קלף במחבת וחמאה את הקלף. לנפות מרכיבים יבשים (למעט סוכר מגורען) לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מערבבים את כל החומרים (למעט 13 אונקיות של חלבוני ביצה וסוכר מגורען) בקערה הגדולה עד בשילוב. מקציפים לבנים וסוכר מגורען לפסגות בינוניות. מקפלים לתוך הבלילה בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
אופים עד סט, על 20-25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
הסר מהתנור ולהסיר מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
בואו להתקרר על מדף. לעטוף את העוגות פלסטיק להקפיא (אחד יהיה לשימוש מאוחר יותר על פי בחירתך). לאחר שעתיים, להסיר עוגה אחת מן המקפיא לחתוך 3 שכבות עם סכין משונן חד.תות שדה מרנג שוויצרי באטרקרמ8 עוז. ביצה לבנה 16 עוז. סוכר 1 lb. חמאה, בחדר temperature1 / 2 כוס תות טהור
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
7
מערבבים חלבונים וסוכר בקערת ערבוב מטבחון.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
8
להקציף כל הזמן על ביין מארי עד 60° הוא הגיע.
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
מניחים על מיקסר עם מקצף שוט עד נוקשה. להנמיך את מהירות השוט כדי 3rd ו שוט עד מגניב למגע (זה לוקח זמן צריך להיות קריר יותר מאשר היד שלך). שינוי ההנעה בהדרגה להוסיף חמאה רכה על ידי חתיכות כף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
מערבבים כדי emulsify. לאחר עקביות הרצוי כבר הגיע, להוסיף טהור.שוקולד glazehalve מתכון זה אם אתה עושה 6 אינץ ' cake6 עוז. כבד cream8 עוז. שוקולד חצי-מתוק, צ ' ופד4 עוז. חמאה לא מלוחה, חתוכה ל 4 חתיכות, מרוכך
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
11
בסיר קטן מעל חום בינוני, להביא שמנת כבדה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
12
הסר מהחום ולהוסיף את השוקולד, ערבוב בעדינות עד משולב. מערבבים את החמאה תוך ערבוב עדין בעדינות (dont לשלב אוויר). הטמפרטורה צריכה להיות סביב 110-115f.assembly
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
13
הגדר שכבת העוגה הראשונה למטה, ולאחר מכן להפיץ שכבה דקה של ריבה ולאחר מכן להפיץ שכבה של קרם חמאה. חזור שוב ולאחר מכן למעלה עם השכבה האחרונה של העוגה. לקצץ את הצורה הרצויה (מרובע או להשאיר עגול). ציפוי פירורים העוגה עם קרם חמאה. להכניס למקרר במשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ריבהריבה
14
הסר עוגה מהמקרר ולהגדיר על מתלה מעל מחבת או נייר שעווה (כדי לתפוס את הטיפות).
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
יוצקים זיגוג חם על העוגה מהמרכז ולהקרין החוצה עד העוגה כולה מזוגגת.אוגוסט 31, 2007: 10: 40 pmfiled תחת עוגה, שוקולד, קינוח, פירות, מתוק
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן