קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות250
ציון בריאות0
מגזין

השתמש בחמאה אמיתית

השתמש בחמאה אמיתית
השתמש חמאה אמיתית עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המתאבנים שלך. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 250 מנות. מנה אחת מכילה 22 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. הוא מובא אליך באמצעות חמאה אמיתית. אם יש לך פירה תות, סוכר מגורען, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות חמאה קנדיות אמיתיות, עוגת חמאה אמיתית של סנט לואיס גואי, ו תערובת עוגה צהובה תוצרת בית: מרכיבים אמיתיים, ממש מהר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור 191°. מחבת הכנה על ידי תחתית חמאה וצדדים.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מניחים קלף במחבת וחמאה את הקלף. לנפות מרכיבים יבשים (למעט סוכר מגורען) לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מערבבים את כל החומרים (למעט 13 אונקיות של חלבוני ביצה וסוכר מגורען) בקערה הגדולה עד בשילוב. מקציפים לבנים וסוכר מגורען לפסגות בינוניות. מקפלים לתוך הבלילה בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
אופים עד סט, על 20-25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
הסר מהתנור ולהסיר מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
בואו להתקרר על מדף. לעטוף את העוגות פלסטיק להקפיא (אחד יהיה לשימוש מאוחר יותר על פי בחירתך). לאחר שעתיים, להסיר עוגה אחת מן המקפיא לחתוך 3 שכבות עם סכין משונן חד.תות שדה מרנג שוויצרי באטרקרמ8 עוז. ביצה לבנה 16 עוז. סוכר 1 lb. חמאה, בחדר temperature1 / 2 כוס תות טהור
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
7
מערבבים חלבונים וסוכר בקערת ערבוב מטבחון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
8
להקציף כל הזמן על ביין מארי עד 60° הוא הגיע.
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מניחים על מיקסר עם מקצף שוט עד נוקשה. להנמיך את מהירות השוט כדי 3rd ו שוט עד מגניב למגע (זה לוקח זמן צריך להיות קריר יותר מאשר היד שלך). שינוי ההנעה בהדרגה להוסיף חמאה רכה על ידי חתיכות כף.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מערבבים כדי emulsify. לאחר עקביות הרצוי כבר הגיע, להוסיף טהור.שוקולד glazehalve מתכון זה אם אתה עושה 6 אינץ ' cake6 עוז. כבד cream8 עוז. שוקולד חצי-מתוק, צ ' ופד4 עוז. חמאה לא מלוחה, חתוכה ל 4 חתיכות, מרוכך
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
11
בסיר קטן מעל חום בינוני, להביא שמנת כבדה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
12
הסר מהחום ולהוסיף את השוקולד, ערבוב בעדינות עד משולב. מערבבים את החמאה תוך ערבוב עדין בעדינות (dont לשלב אוויר). הטמפרטורה צריכה להיות סביב 110-115f.assembly
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
13
הגדר שכבת העוגה הראשונה למטה, ולאחר מכן להפיץ שכבה דקה של ריבה ולאחר מכן להפיץ שכבה של קרם חמאה. חזור שוב ולאחר מכן למעלה עם השכבה האחרונה של העוגה. לקצץ את הצורה הרצויה (מרובע או להשאיר עגול). ציפוי פירורים העוגה עם קרם חמאה. להכניס למקרר במשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ריבהריבה
14
הסר עוגה מהמקרר ולהגדיר על מתלה מעל מחבת או נייר שעווה (כדי לתפוס את הטיפות).
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
יוצקים זיגוג חם על העוגה מהמרכז ולהקרין החוצה עד העוגה כולה מזוגגת.אוגוסט 31, 2007: 10: 40 pmfiled תחת עוגה, שוקולד, קינוח, פירות, מתוק
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן