השתמש בחמאה אמיתית
השתמש חמאה אמיתית עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המתאבנים שלך. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 250 מנות. מנה אחת מכילה 22 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. הוא מובא אליך באמצעות חמאה אמיתית. אם יש לך פירה תות, סוכר מגורען, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות חמאה קנדיות אמיתיות, עוגת חמאה אמיתית של סנט לואיס גואי, ו תערובת עוגה צהובה תוצרת בית: מרכיבים אמיתיים, ממש מהר (מתכונים דומים).
הוראות
תנור 191°. מחבת הכנה על ידי תחתית חמאה וצדדים.
מניחים קלף במחבת וחמאה את הקלף. לנפות מרכיבים יבשים (למעט סוכר מגורען) לתוך קערה גדולה.
מערבבים את כל החומרים (למעט 13 אונקיות של חלבוני ביצה וסוכר מגורען) בקערה הגדולה עד בשילוב. מקציפים לבנים וסוכר מגורען לפסגות בינוניות. מקפלים לתוך הבלילה בעדינות.
אופים עד סט, על 20-25 דקות.
הסר מהתנור ולהסיר מהמחבת.
בואו להתקרר על מדף. לעטוף את העוגות פלסטיק להקפיא (אחד יהיה לשימוש מאוחר יותר על פי בחירתך). לאחר שעתיים, להסיר עוגה אחת מן המקפיא לחתוך 3 שכבות עם סכין משונן חד.תות שדה מרנג שוויצרי באטרקרמ8 עוז. ביצה לבנה 16 עוז. סוכר 1 lb. חמאה, בחדר temperature1 / 2 כוס תות טהור
מערבבים חלבונים וסוכר בקערת ערבוב מטבחון.
להקציף כל הזמן על ביין מארי עד 60° הוא הגיע.
מניחים על מיקסר עם מקצף שוט עד נוקשה. להנמיך את מהירות השוט כדי 3rd ו שוט עד מגניב למגע (זה לוקח זמן צריך להיות קריר יותר מאשר היד שלך). שינוי ההנעה בהדרגה להוסיף חמאה רכה על ידי חתיכות כף.
מערבבים כדי emulsify. לאחר עקביות הרצוי כבר הגיע, להוסיף טהור.שוקולד glazehalve מתכון זה אם אתה עושה 6 אינץ ' cake6 עוז. כבד cream8 עוז. שוקולד חצי-מתוק, צ ' ופד4 עוז. חמאה לא מלוחה, חתוכה ל 4 חתיכות, מרוכך
בסיר קטן מעל חום בינוני, להביא שמנת כבדה לרתיחה.
הסר מהחום ולהוסיף את השוקולד, ערבוב בעדינות עד משולב. מערבבים את החמאה תוך ערבוב עדין בעדינות (dont לשלב אוויר). הטמפרטורה צריכה להיות סביב 110-115f.assembly
הגדר שכבת העוגה הראשונה למטה, ולאחר מכן להפיץ שכבה דקה של ריבה ולאחר מכן להפיץ שכבה של קרם חמאה. חזור שוב ולאחר מכן למעלה עם השכבה האחרונה של העוגה. לקצץ את הצורה הרצויה (מרובע או להשאיר עגול). ציפוי פירורים העוגה עם קרם חמאה. להכניס למקרר במשך שעה.
הסר עוגה מהמקרר ולהגדיר על מתלה מעל מחבת או נייר שעווה (כדי לתפוס את הטיפות).
יוצקים זיגוג חם על העוגה מהמרכז ולהקרין החוצה עד העוגה כולה מזוגגת.אוגוסט 31, 2007: 10: 40 pmfiled תחת עוגה, שוקולד, קינוח, פירות, מתוק