קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות250
ציון בריאות0
מגזין

השתמש בחמאה אמיתית

השתמש בחמאה אמיתית
השתמש חמאה אמיתית עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המתאבנים שלך. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 250 מנות. מנה אחת מכילה 22 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. הוא מובא אליך באמצעות חמאה אמיתית. אם יש לך פירה תות, סוכר מגורען, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות חמאה קנדיות אמיתיות, עוגת חמאה אמיתית של סנט לואיס גואי, ו תערובת עוגה צהובה תוצרת בית: מרכיבים אמיתיים, ממש מהר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור 191°. מחבת הכנה על ידי תחתית חמאה וצדדים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים קלף במחבת וחמאה את הקלף. לנפות מרכיבים יבשים (למעט סוכר מגורען) לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מערבבים את כל החומרים (למעט 13 אונקיות של חלבוני ביצה וסוכר מגורען) בקערה הגדולה עד בשילוב. מקציפים לבנים וסוכר מגורען לפסגות בינוניות. מקפלים לתוך הבלילה בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
אופים עד סט, על 20-25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הסר מהתנור ולהסיר מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
בואו להתקרר על מדף. לעטוף את העוגות פלסטיק להקפיא (אחד יהיה לשימוש מאוחר יותר על פי בחירתך). לאחר שעתיים, להסיר עוגה אחת מן המקפיא לחתוך 3 שכבות עם סכין משונן חד.תות שדה מרנג שוויצרי באטרקרמ8 עוז. ביצה לבנה 16 עוז. סוכר 1 lb. חמאה, בחדר temperature1 / 2 כוס תות טהור
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
7
מערבבים חלבונים וסוכר בקערת ערבוב מטבחון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
8
להקציף כל הזמן על ביין מארי עד 60° הוא הגיע.
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
מניחים על מיקסר עם מקצף שוט עד נוקשה. להנמיך את מהירות השוט כדי 3rd ו שוט עד מגניב למגע (זה לוקח זמן צריך להיות קריר יותר מאשר היד שלך). שינוי ההנעה בהדרגה להוסיף חמאה רכה על ידי חתיכות כף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
10
מערבבים כדי emulsify. לאחר עקביות הרצוי כבר הגיע, להוסיף טהור.שוקולד glazehalve מתכון זה אם אתה עושה 6 אינץ ' cake6 עוז. כבד cream8 עוז. שוקולד חצי-מתוק, צ ' ופד4 עוז. חמאה לא מלוחה, חתוכה ל 4 חתיכות, מרוכך
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
11
בסיר קטן מעל חום בינוני, להביא שמנת כבדה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
12
הסר מהחום ולהוסיף את השוקולד, ערבוב בעדינות עד משולב. מערבבים את החמאה תוך ערבוב עדין בעדינות (dont לשלב אוויר). הטמפרטורה צריכה להיות סביב 110-115f.assembly
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
13
הגדר שכבת העוגה הראשונה למטה, ולאחר מכן להפיץ שכבה דקה של ריבה ולאחר מכן להפיץ שכבה של קרם חמאה. חזור שוב ולאחר מכן למעלה עם השכבה האחרונה של העוגה. לקצץ את הצורה הרצויה (מרובע או להשאיר עגול). ציפוי פירורים העוגה עם קרם חמאה. להכניס למקרר במשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ריבהריבה
14
הסר עוגה מהמקרר ולהגדיר על מתלה מעל מחבת או נייר שעווה (כדי לתפוס את הטיפות).
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
יוצקים זיגוג חם על העוגה מהמרכז ולהקרין החוצה עד העוגה כולה מזוגגת.אוגוסט 31, 2007: 10: 40 pmfiled תחת עוגה, שוקולד, קינוח, פירות, מתוק
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן