התרנגולת של הגנרל סו של איילין יין-פיי לו.
העוף של הגנרל של איילין ין-פיי-לו הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 580 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא הויסין, סוכר, חומץ אורז ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. 195 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו הכרובית של גנרל צו, העוף של גנרל צו (דל שומן), ו העוף של גנרל צו. (מתכונים דומים).
הוראות
לפצח את הביצה לתוך קערה בגודל בינוני, וקלות להכות אותו עם מזלג.
מוסיפים את המלח, פלפל לבן, ו 2 כפות של עמילן תירס, ומערבבים עד בשילוב.
מוסיפים את בשר העוף, וזורקים היטב. מניחים את התערובת בצד למשך 15 דקות.
בינתיים, בקערה שנייה, לשלב את רוטב הסויה, הויסין, חומץ אורז, יין Shaoxing, שמן צ ' ילי אדום, שום, זנגביל, וסוכר.
לאחר 15 דקות, יוצקים את השמן לתוך ווק גדול להגדיר על חום גבוה. להביא את השמן עד לטמפרטורה של 177°. בעוד השמן מתחמם, מניחים גיליון נייר שעווה על מחבת גיליון גדול, ולהוסיף 3 כפות של קורנפלור.
מוסיפים את חתיכות העוף למעלה, וזורקים עד שהם מצופים לחלוטין.
הוסף כף נוספת של עמילן תירס במידת הצורך.
כאשר השמן מוכן, לנער את כל עמילן תירס עודף על העוף, בזהירות להוסיף אותם ווק. לבשל, ערבוב מדי פעם עם כפית מחוררת, עד השחמה, שתיים עד שלוש דקות. כבה את החום, ולהסיר חתיכות עוף עם כפית מחוררת, ולנקז על כמה מגבות נייר.
הסר את כל אבל 1 1/2 כפות השמן. להפוך את החום גבוה, וכאשר השמן רק מתחיל לעשן, להוסיף את צ ' ילי, ומערבבים במשך 10 שניות.
מוסיפים את הבצל הירוק, ומערבבים עד ריחני, כ -30 שניות.
מוסיפים את חתיכות העוף חזרה לווק, וזורקים כל הזמן לרגע עד שהחתיכות מצופות בשמן בצל ירוק וצ ' ילי.
יוצקים את הרוטב, ומערבבים ומטגנים עד החתיכות מצופות באופן שווה, על 1 1/2 דקות. כבה את החימום.
מגישים את העוף מיד עם אורז.