Vasilopitan הוא מנת תוספת צמחונית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 748 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, סוכר חום, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לחם ראש השנה / Vasilopita, ו Vasilopita-עוגת השנה החדשה של בזיליקום הקדוש היווני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 177°. חמאה מחבת עוגה עגולה 9 אינץ 'ומחבת עוגה עגולה 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
עם עצם כנף, עור על
1
מערבבים את השקדים, סוכר חום ודבש בקערה קטנה, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
( 23)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ו mahlab בקערה בינונית, ומניחים בצד. בקערה גדולה, שמנת החמאה וסוכר מגורען עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
על הסוכר של קונדיטורים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים במיץ לימון וניל.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(קיבלר)
4
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת החמאה, לסירוגין עם החלב ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
1
מחלקים שליש מתערובת האגוזים בין שני המחבתות מוכנות, מפזרים אותו בשכבה זוגית על הישבנים שלהם. ממלאים את המחבת הקטנה (4 אינץ') שני שלישים מלאים בבלילה, ואז יוצקים חצי מהבלילה שנותרה למחבת הגדולה (9 אינץ').
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
אופים את שתי השכבות במשך 20 דקות, עד שהעוגות הופכות קצת מוצקות.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
3
מפזרים חצי מתערובת השקדים הנותרת בשכבה זוגית על שתי העוגות, ומניחים את המטבע על אחת העוגות האפויות חלקית.
מרכיבים שתצטרך
( 23)
4
יוצקים את הבלילה הנותרת על גבי כל עוגה.
5
אופים עוד 20 עד 25 דקות, עד סכין מוכנס במרכז כל יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
תן לעוגות להתקרר במחבתות שלהם במשך 10 דקות.
1
הסירו את העוגות מהמחבתות שלהם, והניחו את הקטן על גבי הגדול יותר. למעלה עם תערובת השקדים הנותרים, ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
( 23)
1
אגוזי לוז-אניס-שוקולד צ ' יפס וסילופיטה
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
אגוזי לוז
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
2
החלף את השקדים באגוזי לוז קצוצים ובמהלאב עם זרעי אניס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
אגוזי לוז
( 23)
3
הוסף 1/2 גביע שוקולד צ ' יפס לתערובת האגוז.Vasilopita פטל-יוגורט
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
4
תחליף את החלב ביוגורט.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
5
מוסיפים 1 כוס פטל טרי למרכז העוגות, יחד עם תערובת שקדים ומטבע, במהלך האפייה.זרע עוגת החתונה
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
( 23)
6
ביוון כולם נדרשים לאכול רואה בחתונות לאחל לזוג המאושר חיים פוריים. החלף את האגוזים עם זרעי חמניות 3/4 כוס או פרגים ומגיש את העוגה בבראנץ ' חתונה.