ואפלים פריכים ואווריריים ללא גלוטן
וופלים פריכים ואווריריים ללא גלוטן עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו קמח טפיוקה מוסמך, קמח חומוס מוסמך, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו ללא גלוטן יום שלישי: פריך וקל וופלים, וופל בלגי מלא-ללא גלוטן וופלים טבעוניים aka Wowwy, ו ופלי קטיפה אדומים ללא פחמימות וללא גלוטן עם ציפוי גבינת שמנת(ללא סוכר וחלבון גבוה!) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מגהץ ואפל לגובה בינוני. מחממים התנור ל 200 מעלות F (כדי לשמור על וופלים מבושלים חמים).
לטאטא יחד את קמח האורז, קמח חומוס, קמח טפיוקה, סוכר, אבקת אפייה, וניל ומלח בקערה גדולה.
להקציף יחד את החלב, שמן וחלמון ביצה בקערה אחרת. מקציפים את החלבונים ביצה בקערה שלישית עד פסגות רכות טופס, כ 3 דקות.
יוצקים את תערובת החלב לתוך תערובת קמח אורז ומערבבים בעדינות עד רק incorporated (זה בסדר אם יש כמה גושים). מקפלים פנימה את החלבונים.
מברשת קלה את החלק העליון והתחתון של ברזל הוופל עם שמן. מלאו את הוופל על שלושה רבעים של הדרך מלאה (כמה וופל ברזל עדיין צריך להיות מראה). סגור את המכסה בעדינות ומבשל עד הוופלים הם חום זהוב פריך, 6 עד 7 דקות. שמור את הוופלים המבושלים חמים בתנור או מכוסים בנייר כסף על צלחת בזמן שאתה עושה את הוופלים הנותרים.
מגישים עם חמאה וסירופ מייפל.