וואפלים בייקון סוכר חום
וואפלים בייקון סוכר חום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף ארוחת הבוקר שלך. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 735 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם בייקון, חלב-חמאה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. . מתכונים דומים: וואפלים בייקון סוכר חום, וואפלים בייקון סוכר חום, ו וואפלים בייקון סוכר חום.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). הכן תבנית אפייה עם ספריי בישול. מסדרים את הבייקון על תבנית אפייה מוכנה, ומפזרים 2 כפות סוכר חום.
אופים בתנור שחומם מראש עד הבייקון הוא פריך והסוכר החום הוא קרמל, 10 עד 15 דקות. מיד להסיר את הבייקון ללוח חיתוך; לחתוך לחתיכות קטנות ולהניח בצד.
מחממים ברזל ופל; גריז עם ספריי בישול.
לטאטא את הקמח, 1/2 כוס סוכר חום, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח יחד בקערה גדולה. מקציפים את הביצים, חלב חמאה, שמן צמחי ווניל יחד בקערה נפרדת; מקפלים את התערובת הרטובה לתערובת הקמח.
מוסיפים את הבייקון ומערבבים, נזהרים לא לערבב יתר על המידה.
מצקת את הבלילה לתוך ברזל הוופל שחומם מראש ומבשלים עד חום זהוב; לשרת חם.