המתכון לוופלים בלגיה רד קטיפה ניתן להכין תוך כ-45 דקות . מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.49 דולר למנה. מנה אחת מכילה 486 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -27 גרם שומן . מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם בהישג יד מלח, גבינת שמנת, חמאה ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותו. זה יהיה להיט באירוע יום האהבה שלך. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זה עובד היטב כארוחת בוקר. עם ציון של 37% , המנה הזו גרועה למדי. וופלים של ליאז' בלגיה , וופל קטיפה אדום , וופל קטיפה אדומה דומים מאוד למתכון הזה.
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
לוראן מטבח מקצועי®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
טורפים חלב חמאה, חמאה מומסת, ביצים, 2 כפיות תמצית וניל וחומץ יחד בקערה עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים צבע מאכל אדום לתוך תערובת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדום
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
הודו מבושל מגורר (או עוף)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים את תערובת החמאה לתוך תערובת הקמח רק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
מחממים מגהץ וופל לפי הוראות היצרן.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
5
טורפים גבינת שמנת וחמאה רכה יחד בקערה בעזרת מערבל חשמלי עד לקבלת תערובת חלקה ותפוחה. מערבבים בהדרגה 2 כוסות סוכר קונדיטורים לתערובת גבינת שמנת, לסירוגין עם חלב וכפית תמצית וניל, עד שהזיגוג חלק.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוב
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
רוטב שומשום יפני מוכן
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
כף 1/4 עד 1/2 כוס בלילת וופל לתוך מגהץ וופל שחומם מראש. מבשלים לפי הוראות היצרן. חוזרים על הפעולה עם שאר הבלילה.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
7
מפדרים קלות כל וופל בסוכר הקונדיטורים שנותר, מטפטפים זיגוג ומעל כל וופל קצפת ותותים.