קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

וידויים של מכור לאפרסק-עוגת אפרסק שמנת חמוצה

וידויים של מכור לאפרסק-עוגת אפרסק שמנת חמוצה
וידויים של עוגת אפרסק מכורה שמנת חמוצה אפרסק עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. מנה אחת מכילה 289 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא מספק כ 8 מנות . 71 אדם התרשמו מתכון זה. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. אם יש לכם מלח כשר, מי קרח, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת אפרסק עם ציפוי אפרסק חמוץ, עוגת אפרסק שמנת חמוצה, ו עוגת אפרסק שמנת חמוצה.

הוראות

1
הפוך את הקרום: הדופק 1 ¼ כוס קמח, 2 כפות סוכר, ו 1/8 כפית מלח במעבד מזון לשלב.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
הוסף 8 כפות נתחי חמאה (כ 4 אונקיות לפי משקל); תהליך עד תערובת דומה ארוחה גסה, על 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
3
מוסיפים חלמון ביצה, ודופק. עם ריצת המכונה, להוסיף מי קרח בזרם איטי, יציב דרך צינור הזנה עד הבצק נשאר מתפורר אבל מתחיל רק להחזיק יחד. להפוך את הבצק על משטח עבודה; צורה לדיסק. לעטוף פלסטיק, להכניס למקרר לפחות 1 שעה (עד 2 ימים).הפוך את ציפוי הסוכר החום: באמצעות מזלג לערבב את הסוכר החום, הנותרים 3 כפות קמח, אבקת אפייה, קמצוץ של מלח בקערה בינונית עד משולב היטב יותר אבקתי מאשר clumpy. באמצעות הידיים או בלנדר מאפה, לחתוך הנותרים 4 כפות חמאה עד תערובת דומה פירורים גס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
זנים של פטריותזנים של פטריות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מגלגלים את הבצק: על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק לבערך 1/8 אינץ'. להתאים לתוך צלחת עוגה ½ 9 או 10 אינץ '(כ 1 ½ אינץ ' עמוק). לקצץ קצה 1 אינץ'; לקפל מתחת, ו crimp או לקשט לפי הצורך. תנקב את תחתית הבצק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
העבר למקפיא במשך 30 דקות. הבצק הזה יכול להיות דביק, לפעמים קל יותר לגלגל אותו בין יריעות מקומח של קלף.עיוור אופים את הקרום: מחממים תנור ל 400 מעלות f. קרום עם נייר קלף, וממלאים עם משקולות עוגה או שעועית יבשה. ודא שהשפה מכוסה לחלוטין בקלף או לעשות צווארון לסכל כדי להיות בטוח; אופים במשך 10 דקות. בזהירות להסיר משקולות קלף. חזור לתנור ואופה עד חום זהוב בקושי חיוור, 5 עד 6 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
להעביר מתלה חוט מגניב; להפחית את טמפרטורת התנור ל 375 מעלות.הפוך את המילוי: פרוסה כל אחד מארבעה חצאי אפרסק ל 3 פלחי שווים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
חותכים את 2 חצאי אפרסק הנותרים לקוביות ½ אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
8
שים את טריזי אפרסק וקוביות יחד לתוך קערה בינונית, ומפזרים סוכר מגורען וקמצוץ של מלח; בעדינות לזרוק את המעיל.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
בואו לעמוד 15 דקות. בינתיים מורחים חצי שמנת חמוצה על החלק התחתון של קרום מקורר; מפזרים שליש ציפוי הסוכר החום על גבי שמנת חמוצה. מסדרים את טריזי האפרסק בתבנית מעגלית הדוקה, לוחצים או חופפים אותם מעט כדי להתאים בנוחות במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
10
מורחים את האפרסקים חתוכים הנותרים ואת כל הנוזל המצטבר באופן שווה על טריזי האפרסק; להפיץ או לנקד את החלק העליון עם הנותרים 3 כפות שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
מפזרים עם ציפוי סוכר חום שנותר.מכסים רק את הקצה החשוף של הקרום עם טבעת של נייר כדי לשמור על הקרום מלהיות חום מדי.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
12
לאפות עוגה עד מילוי מבעבע ציפוי זהוב חום, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
בואו להתקרר על מתלה תיל לפחות 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
14
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.כמו זה: כמו טעינה...