קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות35
ציון בריאות1
מגזין

וידליה בצל פריטרס

וידליה בצל פריטרס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל לביבות בצל Vidalian. מנה אחת מכילה 160 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. מתאים ל-35 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מלח גס, קנולה, רוטב צ'ילי שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: בצל Pakora, איך לעשות Pakoras בצל / מטוגנים בצל, עוגת בצל וידאלית, ו מטבל בצל וידאלי.

הוראות

1
מניחים 1 3/4 כוסות קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה לטאטא לערבב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים 2 כוסות חלב, ביצים, חומץ, ורוטב חם בקערה אחרת לטאטא עד מעורבב, ואז לשפוך לתוך תערובת הקמח לטאטא עד רק מעורבב; לא overmix. מערבבים את הבצל פרוס ולתת את שאר הבלילה במשך 30 דקות. זה צריך להיות קצת עבה יותר שמנת כבדה. אם זה לא, מפזרים קצת יותר קמח. אם זה עבה מדי, להוסיף קצת יותר חלב. הבלילה צריכה להיראות קצת בחינם-טופס, לא בצקי.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים את התנור להגדרה הנמוכה ביותר שלו.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
יוצקים שמן צמחי לעומק של 4 אינץ ' לתוך סיר גדול, כבד וחום עד 191° על מדחום ומטגנים עמוק. זרוק את הבלילה מטוגנים בצל לתוך שמן חם על ידי כף, כמה בכל פעם, ומטגנים, הופך פעם אחת, עד הטיגון הם חום זהוב משני הצדדים, על 3 דקות בסך הכל. לביבות יהיה מראה לא סדיר, דמוי עכביש, עם כמה חתיכות רופף של בצל לברוח כאן ושם. בדוק את הכיור על ידי שבירת אותו פתוח כדי לראות אם המרכז מבושל; זה עדיין נראה לא ערוך, לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
מניחים את הטוגנים בתנור כדי להתחמם בזמן שאתה מסיים לטגן את כולם.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מגישים על מגש מרופד מפית או בסל ארוגים מרופד מלווה ברוטב טבילה בקערות אחד או יותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
קטעים מארוחות הצוות של Chanterelle Copyright 2000 מאת דייוויד וולטוק ומליסיה פיליפס בשימוש באישור של Workman Publishing Co. Inc., New York
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
9
אין לשכפל חלק מפרסום זה ללא אישור בכתב של Workman