קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות35
ציון בריאות1
מגזין

וידליה בצל פריטרס

וידליה בצל פריטרס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל לביבות בצל Vidalian. מנה אחת מכילה 160 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. מתאים ל-35 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מלח גס, קנולה, רוטב צ'ילי שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: בצל Pakora, איך לעשות Pakoras בצל / מטוגנים בצל, עוגת בצל וידאלית, ו מטבל בצל וידאלי.

הוראות

1
מניחים 1 3/4 כוסות קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה לטאטא לערבב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים 2 כוסות חלב, ביצים, חומץ, ורוטב חם בקערה אחרת לטאטא עד מעורבב, ואז לשפוך לתוך תערובת הקמח לטאטא עד רק מעורבב; לא overmix. מערבבים את הבצל פרוס ולתת את שאר הבלילה במשך 30 דקות. זה צריך להיות קצת עבה יותר שמנת כבדה. אם זה לא, מפזרים קצת יותר קמח. אם זה עבה מדי, להוסיף קצת יותר חלב. הבלילה צריכה להיראות קצת בחינם-טופס, לא בצקי.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחממים את התנור להגדרה הנמוכה ביותר שלו.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
יוצקים שמן צמחי לעומק של 4 אינץ ' לתוך סיר גדול, כבד וחום עד 191° על מדחום ומטגנים עמוק. זרוק את הבלילה מטוגנים בצל לתוך שמן חם על ידי כף, כמה בכל פעם, ומטגנים, הופך פעם אחת, עד הטיגון הם חום זהוב משני הצדדים, על 3 דקות בסך הכל. לביבות יהיה מראה לא סדיר, דמוי עכביש, עם כמה חתיכות רופף של בצל לברוח כאן ושם. בדוק את הכיור על ידי שבירת אותו פתוח כדי לראות אם המרכז מבושל; זה עדיין נראה לא ערוך, לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
מניחים את הטוגנים בתנור כדי להתחמם בזמן שאתה מסיים לטגן את כולם.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מגישים על מגש מרופד מפית או בסל ארוגים מרופד מלווה ברוטב טבילה בקערות אחד או יותר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
קטעים מארוחות הצוות של Chanterelle Copyright 2000 מאת דייוויד וולטוק ומליסיה פיליפס בשימוש באישור של Workman Publishing Co. Inc., New York
מרכיבים שתצטרך
פטריות שנטרלפטריות שנטרל
9
אין לשכפל חלק מפרסום זה ללא אישור בכתב של Workman