וידליה בצל פריטרס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל לביבות בצל Vidalian. מנה אחת מכילה 160 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. מתאים ל-35 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מלח גס, קנולה, רוטב צ'ילי שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: בצל Pakora, איך לעשות Pakoras בצל / מטוגנים בצל, עוגת בצל וידאלית, ו מטבל בצל וידאלי.
הוראות
מניחים 1 3/4 כוסות קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה לטאטא לערבב.
מניחים 2 כוסות חלב, ביצים, חומץ, ורוטב חם בקערה אחרת לטאטא עד מעורבב, ואז לשפוך לתוך תערובת הקמח לטאטא עד רק מעורבב; לא overmix. מערבבים את הבצל פרוס ולתת את שאר הבלילה במשך 30 דקות. זה צריך להיות קצת עבה יותר שמנת כבדה. אם זה לא, מפזרים קצת יותר קמח. אם זה עבה מדי, להוסיף קצת יותר חלב. הבלילה צריכה להיראות קצת בחינם-טופס, לא בצקי.
מחממים את התנור להגדרה הנמוכה ביותר שלו.
יוצקים שמן צמחי לעומק של 4 אינץ ' לתוך סיר גדול, כבד וחום עד 191° על מדחום ומטגנים עמוק. זרוק את הבלילה מטוגנים בצל לתוך שמן חם על ידי כף, כמה בכל פעם, ומטגנים, הופך פעם אחת, עד הטיגון הם חום זהוב משני הצדדים, על 3 דקות בסך הכל. לביבות יהיה מראה לא סדיר, דמוי עכביש, עם כמה חתיכות רופף של בצל לברוח כאן ושם. בדוק את הכיור על ידי שבירת אותו פתוח כדי לראות אם המרכז מבושל; זה עדיין נראה לא ערוך, לבשל 1 דקה יותר.
מניחים את הטוגנים בתנור כדי להתחמם בזמן שאתה מסיים לטגן את כולם.
מגישים על מגש מרופד מפית או בסל ארוגים מרופד מלווה ברוטב טבילה בקערות אחד או יותר.
קטעים מארוחות הצוות של Chanterelle Copyright 2000 מאת דייוויד וולטוק ומליסיה פיליפס בשימוש באישור של Workman Publishing Co. Inc., New York
אין לשכפל חלק מפרסום זה ללא אישור בכתב של Workman