ויטראז'עוגיות
מנה אחת מכילה 131 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם 31 סנט למנה נופל בתקציב שלך, ויטראז'עוגיות יכול להיות מעולה צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 48 מנות. גשו לסופר וקנו מים, סירופ תירס, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ויטראז'עוגיות, ויטראז'עוגיות, ו ויטראז'עוגיות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, שמנת יחד התקצרות, חמאה, וסוכר עד אור ורך.
מערבבים בגבינת שמנת, וניל וביצה ומכים היטב.
בקערה בינונית, לנפות יחד את הקמח, זנגביל, אגוז מוסקט, סודה לשתיה, ומלח. בהדרגה להוסיף את החומרים יבשים לתערובת החמאה, פועם עד בשילוב טוב. הבצק יהיה רך; מכסים ומקררים אותו בין לילה.
למחרת, להסיר את הבצק מהמקרר ולחלק אותו לרבעים. מקררים שלוש חתיכות עד הצורך. מחממים התנור ל 191°. גריז קל (או קו עם קלף) שניים או שלושה דפי אפייה.
מגלגלים כל פיסת בצק לעובי של 1/8 אינץ ' על משטח עבודה מקומח קלות.
השתמש בחותך עוגיות עגול 3 1/2 עד 4 אינץ ' כדי לחתוך את הבצק, ומיד להעביר את הסיבובים לסדינים אפייה מוכנים, משאיר קצת מקום ביניהם. השתמש חותך צורה אחרת אם אתה רוצה; רק לוודא שזה משאיר מספיק מקום באמצע כדי לחתוך את החלל למילוי הממתקים. השתמש חותך קטן (1 אינץ ' בערך) בצורת מעגל, לב, כוכב, יהלום, או מה-יש לך לחתוך את המרכזים. בייגל או חותך סופגניות עובד היטב כאן-זה חותך את העוגייה ואת החור המרכזי שלה באותו הזמן. אם הבצק לא קר מספיק, מקררים את הסדינים וחותכים את המרכזים כאשר הבצק הוא קצת יותר קל לעבוד עם. חזור עם שאר חתיכות הבצק.
אופים את העוגיות במשך 8 דקות, או עד שהן בקושי מוצקות ועדיין קצת חיוורות; הן פשוט ישחימו קלות בקצוות החיצוניים.
תן להם להתקרר על סדיני האפייה.
מניחים שתיים או שלוש כוסות זכוכית 1-כוס עמיד מדידת כוסות בתנור 375°f כדי להתחמם. במחבת בגודל בינוני, לשלב את הסוכר, סירופ תירס, ומים, ומערבבים על חום בינוני עד הסוכר הוא מומס. הבא, בלי לערבב, לבשל את הסירופ עד שהוא מגיע 300°f עד 310°f (שלב סדק קשה) על מדחום ממתקים.
הסר את הסירופ מהחום וקח כוס מדידה אחת מהתנור.
יוצקים חצי אחד (או שליש) של הסירופ לתוך כוס המדידה, תלוי כמה צבעים של מילוי אתה רוצה לעשות, ומערבבים את צבע מזון וטעם על פי בחירתך. השאר את הסירופ שנותר במחבת, להגדיר על אש נמוכה.
כאשר הסירופ בכוס מפסיק מבעבע, להחזיק את הכוס עם כוס עבה מאוד ושופכים את הסירופ בזרם אז, עדין למלא את מרכזי העוגיות. תפסיק לשפוך בדיוק כמו הסירופ מגיע לרמה העליונה של העוגייה. היזהר; זהו תהליך חם מאוד, ייתכן שיהיה עליך לקחת הפסקה באמצע כדי לתת את היד שלך לנוח. לחלופין, אתה יכול להשתמש קטן (כפית) סקופ עוגיות לטבול סירופ מתוך הכוס להפקיד אותו במרכזי העוגיות; למלא את הסקופ על חצי הדרך. זה מונע את אי הנוחות המתונה של החזקת כוס חמה במשך זמן רב.
השתמש בכוס השנייה ו/או השלישית ושאר הסירופ, בצבע ובטעמים אחרת, כדי למלא את המרכזים של העוגיות הנותרות. (אם יש לך שאריות סירופ, לשפוך אותו לתוך סיבובים קטנים על פיסת קלף או רדיד אלומיניום לעשות סוכריות קשות.)