ויטראז'עוגיות
עוגיות ויטראז'עשויות להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 108 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1312 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך תמצית vanillan, סוכר מגורען, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. מתכונים דומים: ויטראז'עוגיות, ויטראז'עוגיות, ו ויטראז'עוגיות.
הוראות
מחממים תנור, מכינים גיליונות אפייה: מראש תנור חום ל 375 ° F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף או Silpat.
מקציפים חמאה, סוכרים, ואז מוסיפים מולסה, וניל, ואז ביצה: באמצעות מיקסר חשמלי, מכים יחד חמאה, סוכר לבן וסוכר חום עד רכות, כ 2 דקות. לנצח את המולסה ותמצית וניל.
מוסיפים ביצה ומכים במהירות בינונית עד אור וחלק.
לטאטא יחד מרכיבים יבשים, להוסיף רטוב: בקערה נפרדת, לטאטא יחד את הקמח, מלח, ואבקת אפייה.
להוסיף מרכיבים יבשים לחומרים רטובים שליש בכל פעם, ערבוב עד הקמח הוא פשוט משולב.
צנן את הבצק: חלק את הבצק לשניים ושטח לשני דיסקים. עוטפים דיסקים בניילון נצמד ומקררים לפחות שעה ועד 2 ימים.
הסר כל עטיפת פלסטיק על סוכריות קשות. מיין את הסוכריות הקשות לפי צבע ומניח אותם לתוך שקיות פלסטיק נפרדות. לרסק את הממתקים עם פטיש או פטיש.
מניחים את אחד מדיסקי הבצק בין שני גיליונות גדולים של נייר שעווה ולהשתמש בפין מתגלגל להתגלגל לעובי זוגי של 1/4 אינץ
חותכים צורות עם חותכי עוגיות: השתמש חותכי עוגיות לחתוך את הבצק לצורות.
להעביר את העוגיות לתבנית אפייה מוכנה, הצבת אותם על 1 אינץ ' בנפרד אחד מהשני. באמצעות חותך עוגיות קטן יותר של צורה דומה או סכין, לחתוך צורות למרכזי עוגיות. (ניתן להשתמש במרכזים לקבלת בצק נוסף.)
סוכריות כתושות למרכזי עוגיות:
מפזרים את הממתקים המרוסקים לתוך המרכזים הריקים של העוגיות, ממלאים אותם לקצוות. נסה לשמור את הממתקים בתוך המרכזים. כל סוכרייה שנופלת על העוגייה תצבע את העוגייה.
חור אם שימוש לקישוטים: אם אתה מתכנן להשתמש בעוגיות כקישוט, להיות תלוי כקישוט, לתקוע חור קטן בחלק העליון של כל עוגייה לפני האפייה.
ב 191° במשך 9 עד 10 דקות. הממתקים צריכים להיות תוססים והעוגיות רק בקושי מתחיל חום.
הסר גיליונות אפייה מהתנור ומניח על מדפים חוט להתקרר.
אפשר לעוגיות להתקרר על מחבתות לפחות 10 דקות; אחרת, מרכזי הממתקים עשויים להיפרד מהבצק. כאשר עוגיות מקורר לחלוטין, להסיר ולאחסן במיכל אטום.
מחרוזת עם סרט אם אתה רוצה לתלות כקישוט.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות ניתן לזווג עם קרם שרי, מדיירה, פרוסקו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "