ויקטוריה ספוג עם קרם לימון קרם וריבה תוצרת בית
גשו לסופר וקנו חמאה, ביצים, לימון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פירות יער אפויים עם קרם לימון וקוקוס עם קצפת תוצרת בית, ויקטוריה ספוג, ו עוגת ספוג ויקטוריה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 180c / 160c מאוורר / 177° / גז 4.
לשפשף קצת חמאה מתרככת סביב שני x 18cm / 7in כריך פחיות. לאחר מכן מניחים מעגל של גדולנייר חסין על הבסיס של כל פח. השתמשתי בבסיס הפח כדי לצייר כדי לקבל את הגודל הנכון.
שמנת את החמאה התרככה וסוכר יחד עד חיוור ורך. השתמשתי במקצף יד חשמלי, אבל אתה יכול לעשות את זה ביד או להשתמש במערבל לעמוד.
להוסיף ולהכות את הביצים, אחד בכל פעם.
התחל להוסיף בהדרגה את הקמח כף גדושה בכל פעם וקיפול עם תנועת חיתוך, באמצעות כף מתכת, כך שאתה לא משוחרר כל האוויר שהוספת.
תחלק את התערובת בין שתי קופסאות הסנדוויצ ' ים. להחליק את החלק העליון פופ הן קופסאות בתנור.
אופים במשך 20-25 דקות עד שהעוגות זהובות ושיפוד יוצא נקי.
הסר את העוגות מהתנור ולהשאיר להתקרר במשך 5-10 דקות, ולאחר מכן להסיר את הפחים ולהשאיר להתקרר על מתלה חוט.
הסר את העיגולים הגשמיים מהחלק התחתון של כל עוגה.
מקציפים את השמנת, ומערבבים בקרם הלימון. אתה יכול להוסיף קרד יותר עד זה טעם בדיוק כמו שצריך. מעל הספוג הראשון עם ריבה, ואז שמנת. למעלה עם העוגה השנייה ואבק עם סוכר הדובדבן.