וניל מנוקד-אגוזי לוז שביר
אם יש לכם מלח, שבבי בננה, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 36 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. וזה די גרוע. מתכונים דומים: אגוזי לוז מסוכרים פריכים, חמאה-סלק שרבט עם אגוזי לוז פריכים, ו עוגת שזיפים עם אגוזי לוז פריך ודבש מסקרפונה.
הוראות
מורחים אגוזי לוז בשכבה אחת על 15" x 10 "מחבת ג' לי רול.
אופים ב 350 במשך 5 עד 10 דקות או עד עורות מתחילים לפצל.
העברת אגוזים חמים למסננת; באמצעות מגבת, לשפשף בזריזות כדי להסיר עורות. קוצצים בגסות אגוזים.
לבשל סוכר והבא 3 מרכיבים בסיר כבד גדול על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתחילה לרתוח. מרתיחים מבלי לערבב עד מדחום ממתקים רושם 29
בזהירות לערבב אגוזים באמצעות כף נקייה.
הסר מהחום, ומערבבים שבבי בננה ושאר החומרים. (סודה לשתיה יגרום ממתקים לקצף.) כאשר הקצף שוכך, במהירות לשפוך ממתקים על תבנית אפייה חמאה.
יוצקים דק ככל האפשר מבלי להתפשט. לאחר 2 עד 3 דקות, להשתמש 2 מזלגות חמאה למתוח ולמשוך שביר מהר ככל האפשר לפני שביר מתחיל לשבור. מגניב לחלוטין, ולפרוץ לחתיכות בגודל לא סדיר. לאחסן במיכל אטום.