זה-קציץ בשר
זה-קציץ בשר עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 445 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.55 דולר למנה. מתכון זה מכלמתכונים יש 21 אוהדים. אם יש לכם בקר טחון, גבינת מוצרלה, רוטב עגבניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשר חזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל גרהם קינוח כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: קציץ הבשר החדש של מנלו פארק-תוכלו להכין קציץ בשר טעים במסעדה בבית, זה לא סוד כיצד להכין קציץ בשר, קציץ הבשר של אמא ג'ו כמו שאמא נהגה להכין, ו קציץ בשר קלאסי-קציץ הבשר האחרון שתזדקק לו אי פעם.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
בקערה גדולה שלבו את הבקר, הביצים, רוטב העגבניות, פירורי הלחם, הגבינה, השום, הפטרוזיליה והאורגנו.
מערבבים היטב ויוצרים מלבן בגודל 8 על 10 אינץ'.
מניחים את החזיר מעל תערובת המלבן, ואז את הגבינה מעל החזיר.
מגלגלים סגנון ג 'לי-רול כך שתגיעו עם כיכר מגולגלת בגודל 5 על 8 אינץ'.
מניחים את תפר הגליל כלפי מטה לתבנית כיכר בגודל 5 על 9 אינץ ' ואופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 75 דקות.