קושימומחה
מוכן ב9 שעות
מנות3
ציון בריאות28
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

זיטו (זיטו/קולג'יבו) - פודינג חיטה סרבי

זיטו (זיטו/קולג'יבו) - פודינג חיטה סרבי
זיטו (זיטו/קולג'יבו) - פודינג חיטה סרבי הוא קינוח שמגיש 3. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 32 גרם חלבון, 100 גרם שומן, ובסך הכל 1533 קלוריות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. אם יש לכם פירות יער, שקדים פרוסים מולבנים, קצפת כבדה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 70%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צ'וואפי הסרבי, כרוב סרבי, ו סלט תפוחי אדמה סרבי.

הוראות

1
הביאו קומקום מים לרתיחה. המשך למלא ולחמם לפי הצורך כמקור המים בהרתחת החיטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
חיטהחיטה
2
מניחים גרגרי חיטה בסיר של 2 עד 3 ליטר. מכסים במים, כשני סנטימטרים מעל מפלס הגרגרים. מביאים לרתיחה מתגלגלת ומניחים לרתיחה למשך 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מסננים; להשליך מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
מוסיפים מים חדשים לחיטה, אותה כמות כמו קודם. חזור על הפעולה עד שהבאת חיטה ומים לרתיחה שבע פעמים. במהלך הרתיחה השביעית, מוסיפים את המלח. לא לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
חיטהחיטה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מסירים את התבנית מהאש, מכסים ועוטפים במגבות (ראו הערת קוק).
מרכיבים שתצטרך
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
תנו לנוח בטמפרטורת החדר למשך הלילה.
7
למחרת, יש לנקז את כל המים שלא נקלטו בן לילה. טוחנים היטב את גרגרי החיטה במעבד מזון או במטחנת בשר. (אם אתה משתמש בבלנדר, אתה חייב לעבוד בקבוצות קטנות מאוד.)
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
(להסיר כל פית)(להסיר כל פית)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מעבירים חיטה לקערה ומניחים בצד. טוחנים את האגוזים עד שהם עדינים; מוסיפים את הסוכר של הקונדיטורים ומעבדים עד שהאגוזים יוצרים ארוחה משובחת.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
חיטהחיטה
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מוסיפים את החיטה הטחונה ודופקים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
חיטהחיטה
10
כף את קולג ' יבו לכלי הגשה, רצוי קערת זוטות מזכוכית שקופה עם דפנות ישרות.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
מקשטים על ידי הדבקת שקדים פרוסים על כל החלק העליון, כמו דורבן.
מרכיבים שתצטרך
שקדים חתוכיםשקדים חתוכים
12
מקציפים את השמנת בקערת זכוכית או מתכת עם מערבל חשמלי במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכרבערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
מגישים על ידי כף גדושה בקערות דקורטיביות קטנות או כוסות פודינג, ומעליה בובת קצפת.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לפודינג. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "