זיטי עם סלמון חרדל דבש
זיטי עם סלמון חרדל דבש עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. צופה הדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 707 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם שמנת כבדה, פטרוזיליה, יין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,דבש זנגוויל כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. הציון הזה די טוב. נסו סלמון שום חרדל אפוי עם רוטב חרדל דבש, סלמון חרדל דבש, ו סלמון חרדל דבש (מתכונים דומים).
הוראות
משמנים קלות תבנית צלייה קטנה.
שים את הסלמון במחבת, עם העור כלפי מטה.
מורחים את הדבש על הסלמון ואז מפזרים 1/4 כפית מהפלפל. צולים את הסלמון עד בקושי, בערך 12 דקות, תלוי בעובי הפילה.
בסיר בינוני מחממים את השמן על אש נמוכה בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד לשקיפות, כ -5 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים עד שנשארה כ -1 כף, כ -2 דקות.
מקציפים פנימה את החרדל, השמנת, המלח ושאר 1/4 כפית הפלפל. כבה את האש. מקלפים את הסלמון ומערבבים אותו ואת הפטרוזיליה לרוטב.
בסיר גדול של מים רותחים ומומלחים, מבשלים את הזיטי עד שזה עתה נעשה, בערך 13 דקות.
מסננים את הפסטה וזורקים עם הרוטב.
המלצת יין: עם מתיקות הדבש והחום והחומציות של החרדל, יין אדום פירותי כמו פינו נואר קליפורני מעט צונן יהיה בחירה מצוינת.