קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

זיטי עם רוטב רוקפור

זיטי עם רוטב רוקפור
זיטי עם רוטב רוקפור יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 874 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם גבינת רוקפור, פטרוזיליה, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו מולים שמנת עם רוטב רוקפור, זיטי עם דלעת: זיטי אלה זוקה, ו זיטי עם רוטב צדפות שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, מועך את הרוקפור במזלג.
מרכיבים שתצטרך
גבינת רוקפורגבינת רוקפור
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים את השמנת קצת בכל פעם, מקציפים, עד התערובת חלקה למדי. כמה גושי גבינה יישארו.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
בסיר בינוני, נירוסטה, להביא את מרק העוף ואת היין לרתיחה מעל חום מתון. מבשלים עד 1/2 כוס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
תוסיף את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
5
להפחית את החום נמוך בינוני ולהוסיף את תערובת רוקפור. לבשל, ערבוב, עד הרוטב מתעבה מעט, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת רוקפורגבינת רוקפור
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
מוסיפים את המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
7
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את זיטי עד שזה עתה נעשה, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
זיטיזיטי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מסננים את הפסטה וזורקים עם רוטב שמנת רוקפור, הפרמזן והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שמנתרוטב שמנת
גבינת רוקפורגבינת רוקפור
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
9
מגישים עם פרמזן נוסף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
10
המלצת יין: רוקפור קשה להתאים עם יין. אנו מעדיפים לבן חומצי, כגון chenin blanc מעמק הלואר של צרפת, או אדום חומצי, כגון דולצ ' טו צעיר מאזור פיימונטה באיטליה.
מרכיבים שתצטרך
Chenin BlancChenin Blanc
גבינת רוקפורגבינת רוקפור
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Casaloste קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.