זיטי עם תרד, עגבניות שרי ורוטב גורגונזולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל זיטי עם תרד, עגבניות שרי, ורוטב Gorgonzola. מנה אחת מכילה 371 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. לכו לחנות ותביאו עגבניות שרי, זיטי, גבינת גורגונזולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. נסו זיטי אפוי עם תרד, עגבניות וגודה מעושנת, סינטה מפולפלת ברוטב דובדבנים מרלו וגורגונזולה, ו Orecchiette עם תרד ורוטב Gorgonzola (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; ניקוז.
מחממים שמן זית כתית מעולה במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני.
מוסיפים עגבניות שרי, מלח, פלפל אדום כתוש, ושום טחון למחבת; לבשל 1 דקה, ערבוב מדי פעם. מערבבים חצי וחצי גבינת גורגונזולה; לבשל 2 דקות או עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן. מערבבים תרד ופסטה; לבשל 1 דקה או עד wilts תרד, משליך מדי פעם.