קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות27
מגזין

זיטי עם תרד, עגבניות שרי ורוטב גורגונזולה

זיטי עם תרד, עגבניות שרי ורוטב גורגונזולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל זיטי עם תרד, עגבניות שרי, ורוטב Gorgonzola. מנה אחת מכילה 371 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. לכו לחנות ותביאו עגבניות שרי, זיטי, גבינת גורגונזולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. נסו זיטי אפוי עם תרד, עגבניות וגודה מעושנת, סינטה מפולפלת ברוטב דובדבנים מרלו וגורגונזולה, ו Orecchiette עם תרד ורוטב Gorgonzola (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מחממים שמן זית כתית מעולה במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים עגבניות שרי, מלח, פלפל אדום כתוש, ושום טחון למחבת; לבשל 1 דקה, ערבוב מדי פעם. מערבבים חצי וחצי גבינת גורגונזולה; לבשל 2 דקות או עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן. מערבבים תרד ופסטה; לבשל 1 דקה או עד wilts תרד, משליך מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
GorgonzolaGorgonzola
1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי