זיתים חמים עם צמחי בר
זיתים חמים עם צמחי בר הוא ללא גלוטן, ו מנה צדדית. מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 78 קלוריות. אם יש לכם זרעי טימין, שמן זית אקסטרוווריגין, sprig רוזמרין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו כרובית צלויה עם זיתים ועשבי תיבול / קבלת פנים חמה, סלט חומוס עם עשבי תיבול פרובנס וזיתים, ו פוזילי עם ברוקו-פלאוור, זיתים ועשבי תיבול מ ' הבישול הצמחוני החדש לכולם (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את כל החומרים בסיר קטן על חום בינוני-נמוך. מבשלים 5 דקות או עד חם.
מניחים תערובת זית בקערה בינונית; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 6 שעות.
מסננים זיתים במסננת מעל קערה; להשליך גבעולים. שמור שמן לשימוש נוסף, אם תרצה.