זלצבורגר נוקרל
צריך מנה צמחונית בצד? Salzburger Nockerl יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 251 קלוריות. אם יש לכם חלבונים ביצה, סוכר מגורען, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו Salzburger Nockerl עם רוטב פטל (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 204°.
יוצקים שמנת לתוך צלחת פאי 9 אינץ ' או צלחת gratin רדודה ורוטב lingonberry כפית לתוך שמנת ב dollops (זה יהיה דליל).
שים חלבונים ביצה ומלח בקערה, ולאחר מכן להגדיר קערה בקערה גדולה יותר של מים חמים ומערבבים לבנים כדי להתחמם לטמפרטורת החדר, 1 עד 2 דקות.
הסר ממים חמים. לנצח את הלבנים עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד שהם פשוט יוצרים פסגות רכות, ואז להכות סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, להכות עד הלבנים רק טופס פסגות נוקשות, מבריק.
מפזרים קמח על מרנג וקפלים בעדינות אך ביסודיות.
לטאטא יחד חלמונים ביצה וניל בקערה קטנה, ואז לקפל לתוך לבנים בעדינות אבל ביסודיות.
כף גדולה של מרנג על תערובת שמנת ואופים עד חום זהוב ולהגדיר, 13 עד 15 דקות. אם אתה מעדיף סופלה פחות שמנת, לאפות 5 דקות יותר. אבק קל עם ממתקים סוכר מגניב 5 דקות לפני ההגשה.