קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות48
מגזין

זמושץ' גפילטע פיש

זמושץ' גפילטע פיש
Zamosc גפילטע פיש עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 432 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל יהודי. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, גשו לסופר וקנו ביצים, ארוחת מצה, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , שהוא מוצק. נסו גפילטע פיש, גפילטע פיש אפוי, ו גפילטע פיש אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את כל המרכיבים במלאי קומקום גדול עם כיסוי. מביאים לרתיחה, ואז מכסים חלקית ומפחיתים את החום לרתיחה. בזמן ההמתנה לסיר לרתיחה, להתחיל להכין את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
בקערת עץ, להוסיף את הדגים הטחונים כל שאר החומרים המפורטים תחת דגים, בזהירות לקצוץ בסדר מאוד מיזוג. אתה יכול גם להשתמש במטחנה על מיקסר. מרטיבים את הידיים ויוצרים את הדגים לשומן, קציצות בצורת אליפסה, בזהירות מחליק כל אחד לתוך המניה הבוערת.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מבשלים מעל להבה נמוכה לאט במשך 20 עד 30 דקות או במשך 2 שעות. אפשר להתקרר בסיר בזהירות להסיר את כל הקציצות, הצבת אותם על מגש.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
לאחר הדג הוסר, מסננים את נוזל הבישול. מלאי זה צריך אז ג 'לי כאשר צונן; אם זה לא, פשוט להוסיף חבילה של ג' לטין unflavored, בעקבות הוראות על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין ללא טעםג ' לטין ללא טעם
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מגישים את דג הגפילטע מקורר עם מלאי דגים ג ' לי, חזרת, וכמובן את הגזר.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
מלאי דגיםמלאי דגים
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
טעם
7
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
8
מספר הבישול היהודי לחג של ג 'ואן נתן מאת ג' ואן נתן. ©2004 2004 על ידי ג ' ואן נתן. פורסם על ידי קנופף.ספריה של ג 'ואן נתן כוללים את מטבח החג היהודי, מטבח החג היהודי לילדים, ובישול יהודי באמריקה, אשר זכה בפרס Iacp Julia Child לספר הבישול הטוב ביותר של השנה ב-1995 ופרס ג' יימס בירד לספר הבישול האמריקאי הטוב ביותר. היא תורמת מאמרים על אוכל אתני בינלאומי ותכונות חג מיוחדות לניו יורק טיימס, סינדיקט לוס אנג ' לס טיימס, מגזין הדסה, מזון ויין, ואמנות מזון. היא גרה בוושינגטון עם בעלה אלן גרסון ושלושת ילדיהם.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו