זנב-שור מטובל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל זנב שור מטוגן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 944 קלוריות, 94 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו סוכר חום חזק, יין אורז, עלי כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 43%. נסו זנב-שור מטובל, זנב-שור מטובל ביין אדום, ו שוורי יין מטוגנים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 5-6 ליטר, להביא 1 1/2 ליטרים מים לרתיחה. בינתיים, לקצץ שומן פני השטח מן זנב שור. יש לשטוף בשר ולהוסיף למחבת. כאשר מרתיחים קורות חיים, לרפרף קצף; להוסיף יין, אניס, זנגביל, ושום. כיסוי ומבשלים 1 שעה.
מוסיפים סויה רגיל, סויה כהה וסוכר; כיסוי ומבשלים 1 1/2 שעות.
מוסיפים דייקון; מכסים ומבשלים עד הבשר הוא רך מאוד כאשר פירסינג, 30 עד 45 דקות.
עם כפית מחוררת, לשים בשר דייקון בקערה; להתחמם. תשליך את השומן ממיצי פאן. מרתיחים מיצים, חשופים, מעל חום גבוה עד מופחת על 3/4 כוס, 10 עד 15 דקות, ואז לשפוך לתוך קערה.