קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות29
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

זנב-שור מטובל ברוטב יין אדום

זנב-שור מטובל ברוטב יין אדום
זנב-שור מטובל ברוטב יין אדום עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לרוטב שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1365 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 84 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-43 היו אומרים שזה פגע במקום. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם עלה דפנה, קמח, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 85%. נסו שוורי יין מטוגנים, זנב-שור מטובל ביין אדום, ו שוורים מטוגנים ופסטת יין אדום תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מבשלים את היין האדום בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד מופחת בחצי. בינתיים, לשלב את הקמח, אבקת שום, אבקת בצל, מלח, ופלפל בקערה גדולה. לדלות את זנב השור בקמח המנוסה, ולנער את עודף; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵףכָּתֵף
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
זנב שורזנב שור
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
חום 1 כף חמאה במחבת צלייה מעל חום בינוני-גבוה. חום את זנב השור מכל הצדדים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
זנב שורזנב שור
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
הסר את זנב השור מהמחבת ולהניח בצד. להפוך את החום בינוני נמוך ולהמיס עוד 1 כף חמאה במחבת. מערבבים בצלצלים, שום, בצל, גזר וסלרי. מבשלים ומערבבים עד שהירקות מתרככים, כ -10 דקות. מערבבים את הקורנית, עלה דפנה, פטרוזיליה, מרק בשר ויין אדום מופחת.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
גב שומן חזירגב שומן חזיר
זנב שורזנב שור
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים את זנב השור השחום על גבי הירקות בשכבה אחת, ואז מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
זנב שורזנב שור
6
מכסים עם מכסה הולם הדוק או רדיד אלומיניום, ואז אופים בתנור שחומם מראש עד זנב השור הוא רך מאוד וכמעט נופל מהעצם, 3 עד 3 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זנב שורזנב שור
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
לאחר זנב השור הוא במכרז, להסיר את הבשר למנה, לכסות, ולשמור על חם. מסננים את הנוזל הצלייה הנותר דרך מסננת רשת לסיר. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד שהרוטב צמצם ל 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
זנב שורזנב שור
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
לטאטא את הנותרים 2 כפות חמאה ויוצקים מעל זנב השור כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
זנב שורזנב שור
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר