זנב-שור מטובל ברוטב יין אדום עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לרוטב שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1365 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 84 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-43 היו אומרים שזה פגע במקום. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם עלה דפנה, קמח, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 85%. נסו שוורי יין מטוגנים, זנב-שור מטובל ביין אדום, ו שוורים מטוגנים ופסטת יין אדום תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מבשלים את היין האדום בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד מופחת בחצי. בינתיים, לשלב את הקמח, אבקת שום, אבקת בצל, מלח, ופלפל בקערה גדולה. לדלות את זנב השור בקמח המנוסה, ולנער את עודף; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵף
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
זנב שור
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
חום 1 כף חמאה במחבת צלייה מעל חום בינוני-גבוה. חום את זנב השור מכל הצדדים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
זנב שור
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
4
הסר את זנב השור מהמחבת ולהניח בצד. להפוך את החום בינוני נמוך ולהמיס עוד 1 כף חמאה במחבת. מערבבים בצלצלים, שום, בצל, גזר וסלרי. מבשלים ומערבבים עד שהירקות מתרככים, כ -10 דקות. מערבבים את הקורנית, עלה דפנה, פטרוזיליה, מרק בשר ויין אדום מופחת.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים את זנב השור השחום על גבי הירקות בשכבה אחת, ואז מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
זנב שור
6
מכסים עם מכסה הולם הדוק או רדיד אלומיניום, ואז אופים בתנור שחומם מראש עד זנב השור הוא רך מאוד וכמעט נופל מהעצם, 3 עד 3 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זנב שור
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
לאחר זנב השור הוא במכרז, להסיר את הבשר למנה, לכסות, ולשמור על חם. מסננים את הנוזל הצלייה הנותר דרך מסננת רשת לסיר. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד שהרוטב צמצם ל 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
זנב שור
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
לטאטא את הנותרים 2 כפות חמאה ויוצקים מעל זנב השור כדי לשרת.