פודינג שזיפים
זמן הכנת המתכון כ 8 שעות זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו קמח לגידול עצמי, תבלין טחון, פירורי לחם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 34%. נסו פודינג שזיפים, פודינג שזיפים אפוי, ו Parfaits פודינג שזיפים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקמח, תבלין, suet, פירורי לחם וסוכר בקערה גדולה. טיפ בפירות, קליפה, דובדבנים (אם משתמשים) וגזר, ואז מערבבים היטב כדי לערבב.
מוסיפים את שאר החומרים ומכים עד לשלב ביסודיות.
כפית את התערובת לתוך קערת פודינג חמאה 1.2 ליטר (עם דיסק חמאה של נייר greaseproof בתחתית) ולחץ למטה היטב, משאיר מקום לפודינג לעלות קצת במהלך אידוי. מכסים עם מעגל של שמנוניםנייר חסין, ואז לכסות עם בד פודינג או לסכל ולקשור היטב עם חוט.
לעמוד בקערה על צלחת הפוכה בסיר וחצי למלא עם מים רותחים. מכסים בחוזקה ואדים במשך 8 שעות, ציפוי את המים לפי הצורך. השאר להתקרר במחבת.
הסר את הפודינג מהמחבת וזרוק את הבד או נייר כסף ונייר. ואז לכסות עם greaseproof טרי נייר ובד. אחסן את הפודינג שלך במקום קריר ויבש עד הנדרש - אתה יכול להאכיל אותו עם כמה כפות ברנדי פעם בכמה זמן. לפני ההגשה, קיטור שוב במשך 2-3 שעות.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לפודינג. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "