זנגביל אגס טריפל
זנגביל אגס טריפל הוא צמחוני קינוח. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 336 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. זה מושלם עבור חג המולד. אם יש לכם זנגביל, זנגביל, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו זנגביל אגס טריפל, עוגת זנגביל, ו עוגת זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך זנגביל: מחממים תנור ל 35
חמאה 8-by 8-in. תבנית אפייה. בקערה בינונית, מערבבים קמח, סודה לשתיה, קינמון, 1 כפיות ג ' ינג ' ר טחון, ציפורן, ו 1/2 כפיות מלח. בקערה גדולה, להקציף סוכר מגורען 3/4 כוס עם ביצה 1 עד עבה וחיוור.מערבבים רסק תפוחים, מולסה, 1 כפות ג ' ינג ' ר טרי, שמן, ו 1/4 כוס מים חמים. מערבבים בתערובת קמח.
יוצקים למחבת ואופים עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, כ -35 דקות.
תן לנוח 5 דקות; להפוך על rack ולתת מגניב.
חתוך ל-1-ב. קוביות.לבשל אגסים: להמיס 2 כפות חמאה במחבת על אש בינונית.
להוסיף אגסים. מבשל, ערבוב, עד רך, 7 דקות.מערבבים בסוכר חום, 1/2 כפיות ג ' ינג ' ר הקרקע, ו 1/4 כפיות מלח.הפוך פודינג: במחבת מעל חום בינוני, לטאטא חצי וחצי, 3 ביצים, 1/2 כוס סוכר מגורען, קורנפלור, ו 1/4 כפיות מלח עד מעובה, 10 דקות. הסר חום; מערבבים וניל 2 כפות חמאה.קרם שוט: בקערה גדולה, קרם beat, אבקת סוכר, ונשאר 1/2 כפיות זנגביל טרי עד פסגות רכות טופס.
להרכיב קצת: לשים חצי קוביות זנגביל צלחת זנגביל או קערת זכוכית.
מפזרים חצי ברנדי. כפית חצי אגסים ונוזל על פני זנגביל.
יוצקים חצי פודינג מעל אגסים. למעלה עם חצי קצפת וחצי זנגביל גבישי. חזור על שכבות.
מגישים מיד, או לכסות ולהירגע עד 1 יום.