זעפרן וריזוטו לימון מ ' מנה אחת טובה
זעפרן וריזוטו לימון מ ' מנה אחת טובה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 172 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, יין, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-95 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו זעפרן וריזוטו לימון משומר, ריזוטו ללא גלוטן: ריזוטו זעפרן עם או בלי יין, ו נקניק ופודינג לחם Gruyère מ ' מנה אחת טובה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר כבד מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הבצל, העונה, ומבשלים בעדינות עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים את האורז ואת זעפרן, מערבבים היטב כדי לצפות את האורז, ולתת לרחוש קצת. אפשר את הבצל לצבע מעט, מוסיפים את היין וקורט טוב של מלח, ומבשלים 1 דקה.
להוסיף 1 כוס של מרק חם, מערבבים, ולהתאים את החום כדי לשמור על רתיחה מהירה. מערבבים לעתים קרובות כמו האורז סופג את הנוזל. כאשר אתה רואה בולענים קטנים על פני השטח של האורז, הגיע הזמן להוסיף יותר מרק. לעשות את זה כל 5 דקות, ערבוב 1/2 מרק עוף כוס בכל פעם. זמן הבישול הכולל צריך להיות 20 דקות בערך, ואת גרגרי האורז צריך עדיין להיות קצת אל דנטה.
מוסיף את גרידת לימון ומיץ והחמאה. טעם כפית כדי לבדוק את התיבול ולהתאים במידת הצורך.
להוסיף קצת יותר מרק אם הריזוטו נראה נוקשה מדי. מערבבים בפרמזן המגורר ומגישים בקערות מרק רדודות. אם אתה מעדיף ריזוטו מרקי יותר, כפי שאני עושה לפעמים, מצקת קצת מרק נוסף לתוך כל קערה.