זעתר-פיתה מתובלת
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 223 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל טרי סדוק, שומשום, מלח כשרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו זעתר-שבבי פיתה מאובקים, סלט עגבניות ומלפפון עם פיתות לחם וזעתר, ו זעתר-ירקות בגריל מתובלים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
מחסנית פיתה, באמצעות סכין משונן חדה, לחתוך 6 פלחי.
מניחים את הפרוסות בקערת ערבוב מתכת גדולה.
טפטוף בשמן זית. באמצעות מלקחי מתכת, לזרוק את הפיתה כדי מעיל באופן שווה.
מפזרים את זרעי שומשום, טימין, אורגנו, סומאק, מלח ופלפל; לזרוק להפיץ את התבלינים באופן שווה.
להעביר את הפיתה לתבנית אפייה ולהפיץ אחיד כדי להבטיח אפילו בראונינג.
מניחים לתנור ואופים עד חום זהוב, 5 עד 7 דקות.