זר מתאבנים לחג
גשו לסופר וקנו זרעי שומשום, ביצה, גבינת שמנת צ'ייב ובצל, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו זר מתאבנים, מתאבן זר חג המולד, ו זר ביסקוויטים גביני קל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. מבשלים בייקון לפי הצורך עד פריך.
מסננים על מגבת נייר; קותלי חזיר מתפוררים ומניחים בצד.
לפרוש את שתי פחיות הבצק; נפרד ל -16 משולשים. על גיליון עוגיות גדול ungreased, לסדר משולשים עם הצדדים הקצרים יותר למרכז, חופפים בצורת זר ולהשאיר מעגל עגול 4 אינץ פתוח במרכז (ראה תרשים). נקודות בצק סהר עשוי חפיפה קצה של גיליון עוגיות. לחץ על בצק חופף כדי לשטח.
מורחים גבינת שמנת על בצק כדי בתוך 1 אינץ ' של נקודות. בקערה קטנה, מערבבים בייקון מתפורר, ברוקולי ופלפל פעמון; כף על החלק הרחב ביותר של הבצק. משוך נקודות קצה של משולשים מעל תערובת ברוקולי והדק מתחת לבצק כדי ליצור טבעת (מילוי יהיה גלוי). בזהירות מברשת בצק עם ביצה מוכה; מפזרים זרעי שומשום.
אופים 25 עד 30 דקות או עד חום זהוב עמוק. מגניב 5 דקות. עם מרית רחבה, בזהירות לשחרר זר מתוך גיליון עוגיות; להחליק על מגש הגשה.
מגישים חמים. לאחסן במקרר.